Hlavní obsah
Hry

Rychlá postřehovka. Do 9 vteřin najděte chybu na obrázku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Tank 153

Dva mladí zamilovaní si vychutnávají společné chvíle u kávy či čaje. Na památku se nechají i vyfotit. A jak už to tak bývá, došlo tam k chybě. Víte jaké?

Článek

Obrázek zobrazuje příjemně strávenou chvíli mladého páru s lahodným nápojem, u kterého se nechali zvěčnit fotografem. Vše působí idylicky a bezchybně. Ale opak je pravdou. Drobná chybička se tam přeci jen nachází. A odhalit jí, je už práce pro ty, kteří si chtějí otestovat svůj postřeh. Prohlédněte si obrázek a zkuste do 9 vteřin najít chybu. Zvládnete-li to, máte dobrý zrak i postřeh. A ten se vždycky hodí. Pokud si jej chcete procvičit, tak neotálejte a do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Tank 153

Do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.

Anketa

Našli jste chybu v limitu?
Ano, našli.
81,1 %
Chybu jsme našli, ale ne v limitu.
5,1 %
Ne, nenašli.
13,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 355 čtenářů.


Odhalili jste chybičku? Kdo ano, tak se zařadil mezi zkušené hledače. Komu se zas tolik nedařilo, je tu pro ně nápověda v podobě obrázku bez chyby. Ten vám skrytou chybu pomůže odhalit.

Foto: Pixabay - Tank 153

Obrázek bez chyby.

Už víte jaká chyba narušila idylickou chvilku mladého páru? Chyba se nachází u mladíka, kterému u šálku s kávou chybí ouško. Tak ještě štěstí, že se tím levitujícím hrnečkem nepolil. To by byl větší malér. Vše dobře dopadlo, tak se můžete za skvělou práci něčím odměnit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz