Hlavní obsah
Názory a úvahy

Tragický majáles v Hradci: Totální fiasko, lidé zuří a organizátoři ze strachu blokují komentáře

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Martin Doležal

Vztek a frustrace. Tak by se daly popsat pocity lidí, kteří se vydali na hradecký majáles. Akce, která z pohledu organizace byla totálně zpackaná, má dohru. Lidé se dožadují vrácení peněz a reakce? Organizátoři vše ignorují a dělají jakoby nic.

Článek

Hradecký majáles 2024 se zapíše do historie. Bohužel ale ne tak, jak by si asi organizátoři přáli. Naprosté nezvládnutí akce rozzuřilo tisíce lidí. Místo toho, aby se organizátor akce postavil k problémům čelem, dělá mrtvého brouka. Na instagramu vypnul komentáře, aby lidé nemohli akci komentovat. Na facebooku nepřidává raději žádné příspěvky z důvodu zpětné odezvy.

Co se nepovedlo? Všechno! Začneme o (ne)komunikaci. Chtěli jste vědět, kdo kdy bude hrát? Jaký je line up? Kde se Majáles bude odehrávat? Kde zaparkovat? No, zjistit jste to mohli jen tak, že jste si stáhli aplikaci do mobilu, kde jste mimochodem našli místo konání z loňského roku (Ano, to letošní místo bylo jinde).

Půjdeme dále. Organizátoři slibovali hladký příjezd. Realita? Desítky minut v koloně, někde i hodiny! Reakce? Žádná! Sami řidiči museli volat policii, aby někdo alespoň trochu dopravu korigoval.

To samozřejmě není vše. Akce se přesunula na hradecké letiště, kde bylo přislíbeno to, že se lidé vyhnout bahnu, pokud bude pršet. Realita? Stačí se podívat na úvodní fotku.

Když už se vám podařilo přijet do areálu, tak pokud jste organizátorů na cokoliv zeptali, většinou vám řekli, že neví. Celá akce působila jako naprosto amatérská a byla jednoznačně nezvládnutá. Přestřelené ceny, placené záchody, stage naproti sobě a bláto, hodně bláta.

Smutné je, že po konci Majálesu a po stovkách negativních komentářů se očekávalo, že se organizátoři postaví problémům čelem. Ježe realita je taková, že na instagramu začali blokovat komentáře. Hradecká média překvapivě o zpackanosti této akce nepíší? Proč?

Je evidentní, že se organizátoři čekají, že se na to prostě zapomene. Počkají nějaký ten čas až frustrace vyprchá a pak se pojede zase dál. Chceme si to ale jako fanoušci nechat líbit?

Já jako fanoušek doufám, že ne.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám