Hlavní obsah
Lidé a společnost

Kotelnice Michaela Jílková rozchodem získala vilu za 150 milionů. Manžel to s ní nemohl vydržet

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: WikimediaCommons/CC-BY-SA-4.0/IC/Self-published work

Michaela Jílková se senátorkou Ivanou Cabrnochovou v pořadu Máte slovo.

Když se moderátorka Michaela Jílková během manželské krize zamilovala do miliardáře Michala Voráčka, myslela si, že je to ten pravý. Jenže ani s ním jí to nevydrželo a následoval bouřlivý rozchod.

Článek

Když si po dvanácti společných letech vzala moderátorka Michaela Jílková mediálního magnáta Michala Voráčka, věřila, že už to bude napořád. Vždy působili jako harmonická dvojice a málokdo si dokázal představit, že jednou půjde v životě každý po své cestě.

„Rozhodli jsme se po dvanácti letech letech zpestřit si zbytek života manželstvím. S Míšou nikdy nevíte, co vás čeká!“ řekl Voráček po svatbě.

Jenže už o tři roky později obletěla českými médii zpráva o rozchodu. Manželé spolu dokonce neměli žít dlouhých pět měsíců. Voráček odešel ze společného domu jen s aktovkou.

Vila za desítky milionů

Pro Voráčka to muselo být složité, protože spolu žili v luxusní vile, jejíž hodnota se odhaduje na 150 milionů korun. Má několik pater, stojí v lukrativní části Prahy, jednoduše ideální domov. Voráček měl vilu nechat postavit pro Jílkovou, a také dceru Marušku a syna Jakuba, kterého má moderátorka z prvního manželství s podnikatelem Vladimírem Dvořákem.

Voráček prý z vily odešel proto, že to nemohl s Jílkovou vydržet. Hádek přibývalo a nejspíš neměl jinou možnost. „Už to nemohl vydržet. Ty hádky a nekončící křik kvůli každé maličkosti. Přitom Míše všechno platil,“ uvádí Deník Metro a odkazuje se na neznámý zdroj.

Byla v rodině známého moderátora

Jílková vstupovala do manželství s Voráčkem jako již jednou rozvedená žena. Její první manžel byl podnikatel Vladimír Dvořák a moderátorka si ho vzala v roce 1990. Mimochodem se díky tomu stal jejím tchánem moderátor Vladimír Dvořák starší, jenž se zapsal do paměti diváků jako parťák Jiřiny Bohdalové z pořadu Televarieté.

Bouřlivé první manželství

Manželství s Dvořákem bylo jako pomyslná jízda na horské dráze. Jílková dokonce jednou podala žádost o rozvod, ale rychle ji zase vzala zpátky. „Míša stáhla a začali jsme znovu. Byl to podobný typ jako ten dnešní, ale o něco menší magnát. Naše líbánky po usmíření však bohužel trvaly jenom půl roku. Neříkám, že jsem ideální, ale vždy mi šlo jenom o rodinu,“ uvedl Dvořák.

O dva roky později už to ale bylo definitivní, šli od sebe. „Důvod rozvodu je stejný jako před dvěma roky – jiný muž,“ řekl tehdy Dvořák. Během této krize se pak zamilovala do Michala Voráčka.

Další svatby se nebojí

Moderátorka kontroverzního pořadu Kotel je nyní oficiálně bez partnera. Svůj čas věnuje práci a dětem. Rozhodně má ale srdce otevřené a nové lásce se nebrání. A pokud dojde na zásah Amorovým šípem, klidně se i potřetí vdá. „Ve svém překvapivě pestrém životě již nevylučuji vůbec nic,“ dodává.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz