Hlavní obsah
Aktuální dění

Okamura obvinil Ukrajince z pytlačení ryb na Plzeňsku. Svaz Horšovský Týn se od vyjádření distancuje

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam.cz

„Rybářský svaz Horšovský Týn nemá žádné informace, které by podporovaly tvrzení muže ve videu ani tvrzení Tomia Okamury.“ Ing. Stanislav Peka, předseda Rybářského svazu Horšovský Týn

Článek

Politická strana SPD, vedená Tomiem Okamurou, po obrázcích s migranty s noži (které už řeší Policie ČR) nyní útočí na ukrajinskou menšinu v České republice.

Okamura a jeho strana obvinili Ukrajince z pytlačení ryb na Plzeňsku.

Ve videu po boku Tomia Okamury, předsedy SPD, vystupuje jistý pan Lukáš (rybář z Horšovského Týnu), který trvrdí, že jim Ukrajinci pytlačí ryby, které oni vysazují pro české rybáře. Po rozhovoru s Ing. Stanislavem Pekem, předsedou Rybářského svazu Horšovský Týn, jsme byli informováni, že tato organizace se od vyjádření Tomia Okamury a osoby na videu, která tato obvinění šíří, distancuje.

ing. Peka pro X.com/BezeLzi_cz uvedl, že Rybářský svaz Horšovský Týn nemá žádné informace, které by podporovaly tvrzení muže ve videu, ani tvrzení Tomia Okamury.Ani rybářská stráž, Policie ČR se kterou máme úzké vztahy, pověřené osoby z příslušného rybářského orgánu, ani hospodáři daného revíru nebo jejich zástupci nezaznamenali v letošním roce žádné případy pytláctví, které by mohly být spojeny s Ukrajinci.

X.com/BezeLzi_cz Josef Mecel

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám