Hlavní obsah
Hry

Kam jen se ten hrnek s kafem poděl? Najdete ho?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Beasternchen

Práce hodináře vyžaduje vysokou soustředěnost, perfektní zrak a přesnou práci rukou. A to může být velmi unavující. Pomohla by možná káva. Ale kde je?

Článek

Pan hodinář si uvařil výbornou kávu, aby zažehnal přicházející únavu. Jenže hrnek někam položil a nemůže ho v té spoustě různých hodin a budíků najít. Pomůžete mu? Hrnek s kávou však musíte najít do 9 sekund. Nebude to problém? Doufejme, že ne a vy dokážete hrnek bez problémů najít. Ponořte se tedy mezi tikající přístroje a do 9 sekund najděte na obrázku hrnek s kávou.

Foto: Pixabay - Beasternchen

Do 9 sekund najděte na obrázku hrnek s kávou.

Anketa

Pomohli jste úspěšně panu hodináři najít hrnek?
Ano a našli ho v čase.
23,2 %
Ano, ale našli jsme ho až po časovém limitu.
9,2 %
Ne, vůbec jsme ho nenašli.
67,6 %
Celkem hlasovalo 284 čtenářů.


Chvilka pro vypátrání hrnku skončila. Byli jste natolik dobří, že jste dokázali šálek s kávou úspěšně vypátrat? Pokud ano, máte skvělý zrak jako pan hodinář. Mohli byste mu pomáhat i s opravou hodin. Jestliže jste hrnek s kávou přehlédli, nebuďte rozladění. Příště to jistě vyjde a hlavně jde o zábavu a relaxaci. A chcete vědět, kde se hledaný hrnek nachází? Podívejte se na obrázek níže, kde je vyznačen. A pak si můžete dát uklidňující kafe nebo třeba čaj. I když v tom letním vedru spíše nanuka či zmrzlinu.

Foto: Pixabay - Beasternchen

A tady je hledaná káva.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz