Hlavní obsah
Hry

Dokážete v záplavě zákusků najít brýle do 9 sekund?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Flutie8211

Zakousnout si něco sladkého, tomu neodolá žádný milovník zákusků. Jednomu z nich z té kopice sladkostí údivem spadly brýle. Najdete je?

Článek

Chuť na něco sladkého dostal i jeden velký milovník sladkých dortíků a zákusků. Když však zahlédl tu hromadu sladkostí, tak mu údivem spadly brýle. A samozřejmě je nemůže najít, protože na ně nevidí a zákusky má také rozmazané, což ho štve ještě více. Pomůžete mu je najít? Máte však na jejich nalezení pouhých 9 sekund! Zvládnete to, co myslíte? Pokud jste se rozhodli, že se pokusíte brýle najít, udělali jste správně. Zaostřete tedy svůj zrak a do 9 sekund najděte na obrázku brýle.

Foto: Pixabay - Flutie8211

Do 9 sekund najděte na obrázku brýle.

Anketa

Našli jste mezi zákusky brýle?
Ano, v pohodě a čas bohatě stačil.
13,9 %
Ano, našli, ale čas nestačil.
10,5 %
Ne, vůbec jsme je nenašli.
75,6 %
Celkem hlasovalo 447 čtenářů.


Nedostali jste při prohledávání zákusků na nějaký chuť? Pokud se vám podařilo brýle najít do 9 sekund, můžete se nějakou sladkostí či zákuskem odměnit. Zasloužíte si to. Jestliže jste brýle nedokázali najít, tak vám zbývá jediné. Podívat se na obrázek níže, kde jsou brýle vyznačeny. A malou sladkost si za snahu pak také můžete dát.

Foto: Pixabay - Flutie8211

A tady jsou brýle.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz