Hlavní obsah
Aktuální dění

Putinovo letectvo trefilo vlastní město

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: WikiImages, zdroj: Pixabay

Ilustrační obrázek

Putinovo letectvo způsobilo výbuch ve svém vlastním ruském městě Belgorod.

Článek

Večer otřásla metropolí Belgorodu exploze, tak silná, že odhodila auto na střechu supermarketu a zranila minimálně tři lidi.

Podle ruského ministerstva obrany došlo k nouzovému uvolnění munice při přeletu letounu Su-34. Státní agentura TASS uvedla, že zraněni byly tři lidé. Je zajímavé, že v oblasti, kde leží Belgorod, byl letecký poplach.

Určitě to morálku ruského obyvatelstva nezvedlo. I když, jak vysoká může být. Pokud tedy nevěří lžím, kterými jsou krmeni a vědí, jak to doopravdy je. Například, že ztráty na životech ruských vojáků přesahují číslo 180 tisíc.

Také podle různých zdrojů začínající ukrajinská protiofenziva Putinovu režimu nepomáhá. V Záporoží dochází k shromažďování ukrajinských vojáků. Ukrajinský generální štáb informuje o tom, že nejtěžší boje se stále vedou o Bachmut, u něhož podle poradce ukrajinského prezidenta Michajla Podoljaka dochází k velkým ruským ztrátám. Bachmut je z velké části dobytý ukrajinskými vojáky.

Takže speciální vojenská operace, jak toto zbytečné zabíjení označuje Vladimir Putin, která měla trvat maximálně pár měsíců a mělo zvítězit Rusko, tak trvá přes rok a na výhru Ruska to naštěstí nevypadá.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz