Hlavní obsah
Názory a úvahy

Tomio Okamura o stejnopohlavních párech: „Pár má tvořit žena a muž.“

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Náš občasně extremistický předseda strany SPD, Tomio Okamura se vyjádřil ohledně stejnopohlavních párů. Tedy spíše o tom, jak se k nim vyjádřil prezident Petr Pavel v Bruselu.

Článek

Petr Pavel podpořil stejnopohlavní páry i jejich právo na adopci a výchovu dětí. Vyjádřil lítost ohledně nepodpoření EU Českem při podávání žaloby na Maďarsko.

Víme, že na facebookové stránce Okamury, kde je aktivita obrovská, se objevují krásné skvosty. Občas také memy, například ohledně ukrajinské mouky. Podporu dostává od své stálé skupiny, sdílející stejné názory.

Jeden z novějších příspěvků je ohledně stejnopohlavních párů a žaloby Evropské unie na Maďarsko, které zakázalo propagaci LGBTQ+ komunity mladistvým. Samozřejmě vztáhnutý k někomu, kdo se k tomu vyjádřil, tentokrát Petr Pavel.

Všichni víme jaký postoj k LGBTQ+ komunitě SPD má. Například chtějí do Ústavy zavést usnesení, že pár může tvořit jen muž a žena. A hlavně Tomio se velmi vymezuje. Ten by raději vyskočil z okna než, aby byl vychováván stejnopohlavním párem. Jelikož rodičovské právo by neměli mít všichni. Což ano, jsou lidé, kteří by děti mít neměli, ale ti je většinou mívají a často v hojném počtu.

Také zmiňuje, že každé dítě by mělo mít právo znát své biologické rodiče. Popřípadě prarodiče. Ne vždy je, ale dobré, když dítě zná své biologické rodiče, jelikož by to nemuselo být dobré a příjemné zjištění.

Z vyjádření Pavla se stalo to, že nebude reprezentantem občanů České republiky a bude naši společnost spíše rozdělovat. A bude jednat spíše v zájmu zahraničních mocností.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz