Hlavní obsah
Lidé a společnost

Monika Bagárová nevyprodala O2 arenu. No a co!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Ladislav Luppa/ Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 .

Česká zpěvačka Monika Bagárová informovala na sociálních sítích, že ruší svůj vysněný koncert v O2 areně, který se měl konat v první polovině září. Reakce médií i široké veřejnosti na sebe nenechaly dlouho čekat.

Článek

Jedna z nejlepších českých zpěvaček Monika Bagárová zrušila svůj velký koncert. Ačkoliv vypnula komentáře pod svým příspěvkem na sociálních sítích, lidé začali napříč internetem spekulovat, co se stalo.

Média se toho pochopitelně chytla a vypustila informaci, že zpěvačka prodala minimum lístků v řádu stovek. A jak už to tak bývá, kdo chtěl tak tomu uvěřil i přesto, že si nemá běžný občan možnost tuto informaci kdekoliv ověřit.

Jiná média splácala dohromady více Moničiných vyjádření a začala uvádět, že Monika zvažuje změnu profese, přičemž ona sama reagovala pouze na nedostatek míst ve školkách úvahou, že by si otevřela svou vlastní. Ve zcela jiném kontextu, který nesouvisel s O2 arenou.

Situace se pochopitelně chopil i Tomáš Břínek, který je znám pro své koláže.

Posměvačné a kritizující komentáře od lidí zase jen ukázaly, jaký jsme národ nadutých a nepřejících hlupáků. Jakmile se někomu daří, jsme skoupí na slovo, ale nad jen maličkým náznakem nezdaru si zatancujeme čardáš. Aniž bychom si vůbec dokázali uvědomit, jak velká kuráž se v tomto případě v Monice skrývá. A o pokoře a sebereflexi, která mnohým chybí ani nemluvím.

Pojďme v sobě najít trošku slušnosti, uvědomit si, že nám v závěru do toho nic není, nevěřit všemu, co se píše na internetu a nenafukovat obyčejnou věc v obří kauzu v touze po senzaci.

Nikdo z nás stoprocentně nevíme, co za tím vězí. Kdo má všech pět pohromadě ví, že koncertovat v O2 areně je velká věc, za kterou stojí stovky osob a velmi záleží na mnoha a mnoha faktorech.

Pokud se cokoliv z toho například rozcházelo Moničinou představou a zkrátka se z příprav vytratila radost tak, jak to sama Monika popisuje, tak to jednoduše pojďme přijmout.

Monika se řadí mezi nejúspěšnější české zpěvačky, schopné, šikovné a podnikavé ženy. Má svou dceru, rodinu, své projekty. A pokud jí to přestalo dávat smysl, což se prostě v životě stává, pojďme to tolerovat. Až nastane ten správný čas, jistě se o tom dozvíme.

Naučili jsme se do sebe rýt, všude hledat ten největší hnůj, všechno a všechny kolem kritizovat. A to mnohdy pouze na základě našich domněnek.

Milá Moniko, já vám přeji i na dále spoustu úspěchů a onu radost z věcí, které děláte, protože to je to důležité.

Vážím si toho, že máme ve společnosti výrazné lidi, kteří se nebojí být pokorní a zůstat sami sebou. A to je víc než cokoli jiného.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Aréna

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz