Hlavní obsah
Umění a zábava

Krev na kurtu. Strýcová prolomila tabu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Foto: Youtube

Linda Bartošová dál veřejnoprávně působí na veřejnost. Už za peníze firmy Snuggs.

Holky se rozpovídaly. Linda Bartošová a Barbora Strýcová. Pokrok nezastavíš, prý nastal čas prolomit „poslední tabu“. Proč, nač a zač? Tři otázky, tři odpovědi: krev, mlčení a prachy.

Článek

Ne, tohle není syžet románu z pozůstalosti Maria Puza ani scénář chystané gangsterky od Guye Ritchieho, ale nová reklama na menstruační kalhotky Snuggs.

Připouštím, zkraje ve mně trochu hrklo. Stažené hrdlo, pot, tik pod levým okem, přeci jen jsem obyčejný muž. Po dvou panácích do každé nohy i relativně nevšední, leč věřte, zejména dámy, že nikdy toxicky maskulinní. A žádné poleno, dokážu i experimentovat (předchozí pasáž této analýzy nemá být vnímána jako forma seznamky - pozn. autora). Nemusím vypít odvar z ayahuasky, abych byl schopen nabýt feminní světa vidění, byť to není zrovna snadné. Zrychleným dýchaním se uvádím do tranzu a v odrazu luny na hladině temnoty mého nevědomí zřím, jak pramen posvátného ženství v tenkých čůrcích kane po vypracovaných Bářiných stehnech, leč nezachycen do poháru svatého grálu WTA s každým jejím pohybem od lajny k lajně nelítostně barví zelený pažit Wimbledonu doruda… Hrůza! Tedy ne jako vůbec, ale že právě tohle nikoho nezajímá, omerta jak na nějaké Sicílii.

Z klipu se dozvídám, že je to složité: na jednu stranu o tom slečna Strýcová vlastně mluvit nechce, je to takové intimní, ale zase je škoda to netématizovat (napovídá kultivovaná Linda). Kolikrát kvůli „tomu“ hráčky přijdou o papírově jasnou výhru, ale zase ondy vyhrají, i když to nečekaly (jako ten první turnaj v Quebeku, směje se Strýcová). Guláš se začíná připalovat, přestává být jasné, v čem je vlastně problém. I když přeci - nikdo z novinářů se prý neptá: „Báro, dnes to nevyšlo, ale zdálo se mi, že jste měla křeče v podbříšku, hlavu jako střep, náladu pod psa, snad i přecitlivělé bradavky. Mířím tím správným směrem, mám pravdu, je to bingo, Báro?“ Ne, tohle žádná tenistka na tiskovce ještě nikdy neslyšela, zoufají si obě dámy, a přitom je to normální, mají „to“ přeci všechny! Ale když to mají všechny, tak přeci… Nic, ovládnu se, poslední věc, kterou zahlédnu v tom zření jsou kámošky v kavárně, jak se u kapučína ládují větrníky (před French Open spíš mrkvovým dortem) a dvě hodiny semílají mrtvé i živé.

V realitě však Linda s Bárou vypínají kameru a vstávají ze židliček, obě nádherně očištěné, a co víc, Snuggs to celé platí. Krev, žvanírna a prachy. Není ten „brave new world“ vlastně úžasný?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz