Hlavní obsah
Umění a zábava

Vévodkyně Meghan: O kopírování Diany, novém Bondovi a mechových ručníčcích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Bild

Vévodkyně Meghan se chce co nejvíc podobat matce svého manžela Harryho

Nečekejte žádné souzení ve stylu Lid versus Meghan, v tomto fiktivním rozhovoru zvítězí jen láska a pravda, jako bonus exkluzivně pro Česko dojde i na špeky Ewy Farné.

Článek

Meghan, mohu-li osobněji Meg, zbývají snad dny do vypuštění vaší šestidílné dokusérie „za zavřenými dveřmi“ na Netflixu. Napětí mezi buckinghamským palácem a vámi i Harrym se dá doslova krájet - co mi v této souvislosti řeknete o posledním turné princezny Kate po USA?

Předně, pane redaktore, vždy Catherine, princezna z Walesu, prosím o úctu, a  já taky nejsem nějaká praryba z toho hororu s Jasonem Stathamem (MEG-Monstrum z hlubin, USA-Čína 2018, pozn. autora). Co na ní můžu říct? Je zkrátka úžasná, někdy skoro stejně jako já, a prostě jsme si - téměř po vzájemné dohodě a bez většího škrábání nehty - rozdělily tuhle planetu. Přesně podle greenwichského poledníku, víte?

Právě na to bych se rád zeptal, možná tím vstupem na vaše výsostné území a…

Ne, tohle neberu, copak jste neviděl ty její sdílené šaty z recyklovaných materiálů, prostý minimalismus zelené na zeleném koberci místo tradičního „red carpet“? Zvládla to bezvadně a já jí nemám co odpouštět… Konec konců i já dbám na trendy a po koupeli se utírám pláty mechu, které mi každý den vyříznou ze střechy naší kanadské eko rezidence na Vancouver Island a letecky přepraví do kalifornské Santa Barbary. Ještě drobnost ke Catherine: mrzí mě, že si pořád neumí udělat tu správně sofistikovanou linku okolo očí, má ji příliš silnou a dotahuje ji až k vnitřnímu oku, což jí dělá starší a celkově takovou podivně orientální. Tedy při vší úctě k trpícím afghánským a íránským ženám, samozřejmě.

Jděme od toho. V létě přišlo na přetřes vaše údajné napodobování Harryho matky. Ty kostýmy, pózy, všechno jako nějaké dianovské deja vu. Jsou to jen pomluvy?

Ano, tisíckrát ano, čistá zlovolnost toho ohavného německého Bildu. Nevíte, co se ukrývá v genech rádoby Windsorů, kteří tuhle kampaň skrytě řídí? Královna Viktorie byla Němka, poslední příslušnice z větve hannoverské dynastie vládnoucí Británii od roku 1701, a její synáček Eduard VII. na tom po otci nebyl o moc lépe, pro změnu sasko-kobursko-gothajská zmije na hrudi Albionu. Ooops, omlouvám se, trochu jsem se nechala unést, ale je to tak nespravedlivé!

Pak tu byla ta nepříjemnost s vaším domem za 15 milionů dolarů v Santa Barbaře, který dříve patřil milionáři a sexuálnímu maniakovi McCormickovi…

Ano, to nám ten prodávající ruský miliardář Grishin jaksi zapomněl říct, ale odolejte slevě 10 milionů dolarů. S Harrym se na to díváme pozitivně: v ložnici na druhém patře, kde toho chudáka McCormicka drželi 40 let přikurtovaného k posteli, protože celé dny a noci masturboval vrhaje se na každou ženu i svou matku a sestry, jsme si udělali takové hnízdečko lásky. Využíváme ten kožený postroj k rekonstrukci nejžhavějších scén z 50 odstínů šedi, aby té naší manželské horoucnosti nedejbože nespadnul řetěz, jak by Lance Armstrong asi řekl. (zvonivý smích)

Trochu stranou: obrovské diskuze se vedou o novém představiteli Jamese Bonda, jaký je váš názor?

Jednoznačně nebinární, kdokoli přeoperovaný, možná fluidní Hispánec. A samozřejmě sebeuvědomělé vztahovky, nikdy už ne bondgirls - blbky, co se někomu plazí u nohou.

Vévodkyně ze Sussexu, neměla byste na závěr nějaký „special message“ pro české ženy, třeba o sebelásce a sebepřijetí?

Moc fandím té vaší „anti fat shaming“ zpěvačce, jak se jen… (obrací se na tiskovou mluvčí, něco si šeptají), ano, Farna se jmenuje. Jednou větou: Ewo, na mě nehleď, kéž bych já mohla být tak žensky zaoblená jako ty, ale nejde mi to, prostě nepřiberu, miluj se taková, jaká jsi, na věčné časy a nikdy jinak. See you later, Česko!

Děkuji za rozhovor.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz