Hlavní obsah
Finance

Jak vydělávat peníze na internetu?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V tomhle článku vám ukážu odzkoušené portály, kde si měsíčně přivydělávám pár stovek až tisíc korun měsíčně.

Článek

Úvod

Vydělávání na internetu je mnohými propagovaná záležitost. Většinou tihle lidé po vás chtějí získat provize za doporučení na pochybné stránky, kde buď zaplatíte nějaké peníze za vstup, nebo rovnou jemu, který vás stejně nic nenaučí a akorát na vás vydělá. Plno portálů je taky nastavené tak, že vám znemožní výběr, jakmile dosáhnete na hranici výběru, nebo zkrátka jsou fake a nevyplatí vám nikdy nic.

Já vám ukážu stránky, které opravdu fungují.

To dělá docela špatné jméno lidem, jako jsem já, který učí lidi, že přivydělat si něco na internetu není vůbec složiténic to nestojí.

Říkám si Joe, mám svůj blog a youtube kanál, a vydělávání na internetu se věnuji už pár let. Dělám to přes různé portály - dotazníky, hry na telefony a cashbacky, vím který portál vyplácí dobře a který je podvod. Jde spíše o přivýdělek, to znamená, že se s tím zatím nedá uživit.. ale dlouhodobý průměr mám okolo 3000Kč měsíčně, a to určitě pomůže a potěší! :)

Níže vám sepíšu top 5 nejpoužívanějších a nejznámějších portálů na přivýdělky.

1) Freecash

Freecash je portál v angličtině, který vám platí za plnění nabídek - hraní her na telefony nebo na PC, vyplňování dotazníků, cashbacky atd. zkrátka od všeho něco.

Kolik si vydělám?

Za plnění nabídek získáváte Freecash body. 1000bodů = 1$ = 21Kč

Průměrně za 1 dotazník dostanete od 200-1300 bodů. Za hry, třeba casínové (18+) okolo 50$ = 1000Kč, těm ale musíte věnovat nějaký ten svůj čas..

Jsou tady i denní bonusy, každou neděli dostanete kód (jen pro ty nejrychlejší) na extra peníze (300 bodů = 6Kč), bonusy za vyplnění, eventy atd.

Teď nově, pokud se zaregistrujete pod mým odkazem, dostanete zdarma truhlu, ve které si můžete vytočit až 250$ = 5300Kč.

Výběry peněz

Hlavní výhoda portálu je, že zde jsou nízké podmínky pro výběr peněz. Pokud víte, jak fungují kryptoměny, doporučuji používat právě tenhle způsob, protože je téměř instantní a můžete vybírat už od 0.5$ = 12Kč.

Jestli se vám tenhle způsob nelíbí, můžete použít klasické způsoby vyběru jako je Paypal.

Foto: tady joe

Více možností výběru.

Jsem denně aktivní uživatel na pár minut. Vyzvednu si denní odměnu, zkontroluju dotazníky a nové nabídky a měsíčně si na této stránce vydělám okolo 500Kč.

Na svém blogu se věnuji podrobné analýze většiny nabídek a jak je správně udělat. Můžete tam sledovat i můj postup, kolik přesně to „hodí“, podmínky atd. Dopodrobna tam rozepisuju jak daná stránka funguje a jak na ní co nejvíce vydělat.

Důkaz o platbě:

Foto: tady joe

Výběry Freecash Duben 23

2) Swagbucks

Swagbucks funguje na stejném principu jako Freecash, s tím rozdílem, že je spíš více zaměřen na USA trh. I tak tu ale najdeme nabídky pro nás - čechy a evropany.

Najdeme tu taky dotazníky, hry a cashbacky. Je možné, že právě ty nabídky se nám ukážou u freecash a tady je zapotřebí porovnat, která je lepší. Tohle dělám za vás na svém blogu.

Za plnění nabídek získáváme SB = swagbucks body, kdy 100SB = 1$ = 21Kč.

Výběry

Na tomto portále funguje méně způsobů na výběr a to hlavně - Paypal, Skrill a přednabité karty na Zalando nebo Amazon.

Minimální částka pro výběr je 500SB = 5$ pro přednabité karty10$ pro Paypal.

Tady se vyplatí dělat ty větší nabídky, nedávno jsem tu dělal nabídka za registraci na kryptoburze za 15000SB = 150$ = 3000Kč! Teď hraju třeba hru Monopoly, za kterou jsem už dostal přes 100Kč.

Důkaz o platbě:

Foto: tady joe

Swagbucks 23 výběry

3) Surveytime

Surveytime je portál, který vám každý den pošle několik dotazníků. Za každý vyplněný dotazník dostanete okamžitou a fixní odměnu 1$ = 21Kč a to buď na váš Paypal, nebo účet na kryptoburze Coinbase, nebo na váš Amazon účet. Může se stát, že vám dotazníky dojdou a bude vám to nabízet nové za odměnu 0.5$ = 10Kč. Tady záleží, zda to chcete dělat, nebo ne.

Většina dotazníků jsou v češtině!

Výběry

Výběry jsou okamžité po úspěšném dokončení dotazníku a to na váš Paypal, Coinbase účet nebo Amazon účet.

Průměrně mám okolo 7$ měsíčně, to je 150Kč.

Odkaz na registraci: https://surveytime.app/tadyjoe

Důkaz o platbě:

Foto: tady joe

Výběry 23 surveytime

4) Prolific

Na tomhle portály plníte dotazníky. Momentálně je tam čekací listina, ale jakmile vás schválí, budou vám dotazníky chodit - doporučuji si stáhnout rozšíření (addon) do vašeho prohlížeče, ať to nepropásnete.

Dotazníky/Průzkumy jsou především od univerzit a různých studií, proto jsou často jen v angličtině. Ale jsou tu i české. Je zde nastavena minimální mzda 6 GBP (liber) za hodinu. Většina ale platí okolo 8. To je 212Kč za hodinu! Ale dotazníky neděláte hodinu, některé ano, ale často jsou to dotazníky okolo 15 minutodměna je okolo 60Kč.

Jakmile dokončíte dotazník, bude nějakou dobu trvat, než vám ho uznají, obvykle do 14 dní pak vám uvolní odměnu. Některé to ale schvalují ihned.

Doporučuji se těm dotazníkům opravdu věnovat a ne jen neproklikávat! Můžete získat i bonusy za upřímnost a snahu.

Výběry

Výběry startují na 5 GBP a lze vybírat pouze na Paypal. Jsme na této platformě už přes rok a dohromady jsem vydělal přes 496 liber = přes 13 200Kč.

Foto: tady joe

Prolific výběr

Odkaz na registraci: https://www.prolific.co/

Důkaz o platbě:

Foto: tady joe

Výplaty Prolific duben 23

5) Marketagent

Další dotazníková platforma. Jsou zde většinou jen české dotazníky.

Výběry

Výběry začínají od 1000 bodů = 10€ = 230Kč a to na váš Paypal účet.

Odkaz na registraci: marketagent.com

Důkaz o platbě:

Foto: tady joe

Screenshot_3 (1)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám