Hlavní obsah

Kolegyně smrdí a já nevím, jak jí to říct. Určitě se urazí

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Rozmohl se nám v práci takový nešvar. Všichni se baví o té jedné kolegyni, která nevábně voní a my nevíme, jak jí to říct. Poraďte.

Článek

Ještě, že končí léto! Máme od jara novou kolegyni, která neuvěřitelně zapáchá, a to projevilo v létě, kdy bylo horko a všichni jsme se potili, To je lidské, ale také je normální použít deodorant, ne?

V práci si šuškáme, že smrdí, nikdo u ní nechce sedět na obědě a vyhýbáme se jí obloukem. Bavíme se s ní, je fajn, ale fyzicky se k ní nechceme přiblížit. Říkáme si, zda to vidí, nebo ne, jestli ví, že je cítit a jak jí to citlivě říct. Určitě se urazí nebo se bude cítit špatně, když jí přiznáme, že se o tom bavíme celé léto a nevíme, co s tím dělat.

Je to vážně hrozně nepříjemný a špatně se při tom pracuje. Kolegyně není při těle, takže vlastně nikdo nechápeme, jak může takhle smrdět. Trpí nějakou nemocí? Nebo má jen nepříjemné pižmo? Všechno je možné, ale my víme, že už dál nemůžeme.

Napadlo nás jí k Vánocům dát balíček s mýdlem, deodorantem a třeba nějakou čokoládou, aby to nevypadalo špatně. A pokud to nepomůže, nebude nám zbývat nic jiného, než jí s tím konfrontovat. Co byste na našem místě dělali vy?

Autor: Eliška

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz