Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Jak zaručeně vzrušit ženu? Pánové, tenhle článek je přímo pro Vás!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: https://cdn.pixabay.com/photo/2021/04/19/06/35/sexy-6190527_1280.jpg

Už jste se někdy zamýšleli, zdali existuje zaručený způsob, jak vzrušit každou ženu? Vždyť každá je jiná, každé se líbí něco jiného, každá je individuální a každému vyhovují jiné způsoby. Jeden zaručený způsob, jak dosáhnout vzrušení ženy existuje.

Článek

Emoční uspokojení

Vzrušení ženy je odrazem jejího emočního uspokojení. Co to znamená? Žena je uspokojena tehdy, jeli citově naplněna. Ženy nejednají pudově, ženy potřebují něhu a péči, jíž si ji získáte. Získat si ji můžete emočním uspokojením a to tak, že jí dopřejete vše po čem touží a to momentálně nehovoříme o materiálních věcech, ale o citovém zabezpečení, které potřebuje každá žena od svého partnera.

Klíč k ženině přízni

Každá z nás prahne o dostatku pozornosti, rozhovorů a porozumění. Jen tím se vám žena zcela odevzdá, jen tak můžete dosáhnout jejího psychického i fyzického uspokojení.

Jaký to má vliv?

Je prokázané, že v dlouhodobém vztahu muž na ženino libido působí svým chováním celý den.

Takže pánové, máte to jen a pouze ve svých rukou.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz