Hlavní obsah

Být panic nebo panna klidně i ve třiceti? Někteří lidé mají své důvody

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: 8 Lie

Být panic nebo panna klidně i ve třiceti? Někteří lidé mají své důvody proč. Ať už jsou zcela opodstatněné nebo možná pro někoho nepochopitelné.

Článek

1.Náboženství

Středověk už dávno skončil, ale hlavně u nás se stále můžeme setkat s tím, že některé slečny jsou zdrženlivé a se započetím pohlavního života čekají, až budou mít na ruce svatební prsten. Zní to možná romanticky, ale co když Vám to pak prostě v posteli klapat nebude? Poprvé to také nebývá ten nejlepší sex Vašeho života, budete vynervovaná ze svého velkého dne, a ještě ze svatební noci? No, nevím.

2.Ten pravý / ta pravá

Někdo do toho prostě nechce vlítnout s prvním blbem nebo blbkou, jenž projde kolem. Čekají na velkou lásku, dlouhé procházky při západu slunce, krásné letní večery a nakonec nic z toho není, hledají svůj bezchybný zidealizovaný model po celém širém okolí, beznadějně. Řekněte, kdo nemá žádnou chybu? Buď prominete nějakou tu chybku, ať už větší mezeru mezi zuby nebo že vaše zlatíčko nemá zas tak tučné konto, jinak možná zůstanete sami.

3.Kariéra

Každý chce něco dokázat, každý má sny a tak si za nimi jde, nedíváme se nalevo, napravo, kde může být náš potenciální partner. Pak zjistíme, že je nám pětatřicet, máme dvě vysoké, v životopise plno zkušeností z minulých pozic, na dosah post vedoucího oddělení, ale v našem životě není nikdo, s kým bychom sdíleli radosti a strasti.

4.Strach

Může to být strach ze samotného aktu, strach ze selhání, strach z pohlavních chorob, tohle všechno může stát v cestě tomu, aby člověk započal svůj pohlavní život. Máte-li takové problémy, zkuste překonat svůj strach a nebo vyhledejte pomoc odborníka.

5,Asexualita

Nepotřebují lásku, nemají sexuální touhy, sex je jim tak trochu ukradený, vztahy jdou mimo ně, okolí je nechápe. Asexuálové nevyhledávají vztahy, nechtějí se vázat a sex jim je cizí. Někteří možná nějaký vztah mají, ale například si vystačí pouze s objímáním a mazlením, nic víc k životu nepotřebují. Možná to zní šíleně, ale co naděláte. Nejspíš proto je málokdo chápe.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz