Hlavní obsah
Umění a zábava

SATIRA: Brzy začne StarDance! Bez Chlopčíka, zato s nenáviděnou influencerkou

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: https://www.pexels.com/photo/woman-and-man-dancing-under-light-2188012/

Odstartování třináctého ročníku StarDance se blíží a už před pár měsíci, když se ohlásilo, kdo všechno bude tančit, vzedmula se vlna emocí.

Článek

Přiznejme si, že vítězové a poražení jsou tak trochu od začátku jasní, obzvlášť když mají velkou fanouškovskou základnu, kupříkladu jako youtuber Kovy, jenž šel pomalu do finále, jelikož ho jeho věrní internetoví fanoušci nenechali na holičkách.

Opačný případ to asi bude u Chili Ta Thuy, kterou už teď hateři nešetří před vypuknutím celé parády. Ta byla v Survivoru, Masterchefovi, Superstar a bude i v seriálu Ulice, a to samozřejmě lidem vadí a říkají: ,,Tu ženskou nacpou snad všude!". Čeho je moc, toho je příliš a zdá se, že si Chili moc nezatančí.

Zas bych ale nepředbíhala, osud je totiž nevyzpytatelný a hlasování v rukou diváků. Například internetoví trollové a fanclub Lukáše Pavláska pomalu komikovi zajistili vstup do závěru tanečního souboje. Nic proti němu, ale kdyby kromě toho neměl i dobrou partnerku Lucii Hunčárovou, dávno by skončil.

Proč není Zdeněk Chlopčík ve Star Dance? Údajně Česká Televize řekla: ,,Prostě chceme změnu.". Napovrch však vyšlo, že měl mít porotce nevhodné komentáře zavánějící mysognií. Nikdo se však nevyjádřil, co přesně řekl. Dle jiných zas chtěl dobrovolně skončit. Ať tak či onak, pan Chlopčík byl se soutěží spjatý již od roku 2006 a jeho absence bude celkem nezvyk.

Je to smutné, bohužel část diváků považuje Star Dance za přežitek. Erben a Kostková jsou moc staří. Vše se točí pořád dokola. Chtělo by to něco novějšího. Vzhledem k tomu, kolik má show fanoušků, tu s námi ještě chvíli bude. Haterům vzkazuji: ,,Pusťte si sakra něco jiného. Máte jistě předplacený Netflix, kde se jistě najde uspokojivá vymývárna mozků. Navíc Vás nikdo nenutí se na to dívat, televize se dá snadno vypnout.".

Podle mě se jedná o pohodový pořad, vše nemusí být šíleně přesycené barvami a uřvaný moderátor s třemi Red Bully v sobě každý prd hlasitě komentovat. Jedná se o pořad s uvolněným stylem. Samozřejmě mnohým chybí to drama. kdy vše lítá vzduchem, ječí se. brečí se nebo se účastníci rovnou porvou.

Ano, pořad má i své stinné stránky. Přemíra nostalgie při vzpomínce na Taneční nebo Maturitní ples může především starším osobám přivodit úraz. To když si třeba Vaše babička vzpomene, že kdysi také uměla provaz a piruetu. Nebo si něčí manžel zničí záda, jelikož ho jeho stará přemluvila, aby si hodili křápem, jak za starých časů. Jenže při zvedačce. kterou by i Patrik Swayze záviděl, se vše ošklivě zvrtne.

Nakonec snad jen dodám, že se na další řadu celkem těším, jenom výběr tanečníků mě letos nepřijde žádná sláva a těžko si budu hledat favorita. Ale kdo ví?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz