Hlavní obsah
Umění a zábava

Znaky neatraktivních lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: 8 Lie

Tento článek neberte vážně, jedná se o pouhou legraci, i já spadám do skupiny naprosto neatraktivních lidí. Tak si pojďte popovídat o tom, co máme často všichni, my ošklivá káčátka, společné a co nás spojuje.

Článek

1. Mistři ve psaní fanfiction

Psát takové příběhy ,,Co by, kdyby" s postavami z našich oblíbených filmů a seriálů nám přijde naprosto normální, pokud prostě cítíme, že Sherlock a jeho přítel Watson mezi sebou mají v seriálu tak trochu jiný druh chemie, než tvůrci zamýšleli, my se nezdráháme o tom na Wattpadu napsat klidně 150 000 slov, jen abychom to pořádně popsali.

2. Místo svých obličejů, máme na profilovce random obrázek či symbol našeho oblíbeného seriálu, filmu nebo knižní série

Možná si říkáte, že je to blbost, ale když se prostě nějaká holka cítí krásná a atraktivní, dá svou fotku snad na všechny své profilovky, ať je její krása vidět. My ostatní si tam radši dáme obrázek z anime, jen tak pro jistotu, aby někdo nekritizoval náš vzhled.

3. Knihy, články, časopisy, komiksy - cokoliv ke čtení

Čteme a to hodně. A jen se opovažte nás někdo vyrušit, to se jinak se zlou potážete.

4. Internet, počítače, elektrotechnika

Ať už jsme velmi aktivní účastníci internetových diskuzí, nadšení programátoři, vášniví hráči her nebo sledujeme, a možná také sami vytváříme, videa na Youtube, bez internetu by náš život nebyl. Je to možná naše jediné spojení s okolním světem, zatímco jsme celý víkend ve svém pokoji. Někteří z nás prosedí celý den s notebookem v posteli, jiný přehřívá své PC při hard core hře a jiní se snaží proslavit na sociálních sítích. Co chcete jinak dělat, pokud nemáte přátele a pařby, na které byste možná šli, jsou určeny jen pro třídní krásky a bad boye, Vás zase nikdo nepozval.

5. Jsme často introverti (podle vybraných jedinců asociální stvoření)

Možná bychom občas rádi s někým zašli do kina nebo na večeři s někým jiným, než sami se sebou, ale přesto, občas po celém dni v práci nebo ve škole nechceme nic jiného, než zalézt do kouta a dobít si baterky.

6. Máme netradiční zájmy a koníčky

Možná si nemůžeme najít přátele, protože je nebaví to co nás. Možná chováte šváby, máte velký zájem o středověkou literaturu, hrajete na theremin či jste astronom amatér. Asi ve svém okolí nenajdete mnoho lidí, jenž by měli zájem o to samé.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz