Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Miláčku přál bych si, abys měla milence

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Miláčku přál bych si, abys měla milence. Věta, kterou by ráda slyšela asi nejedna žena. Slyšeli jste už někdy pojem cuckold, nebo kandaulismus?

Článek

Kandaulismus je sexuální praktika při, které muž ukazuje svoji partnerku/manželku (dále jen ženu) jiným mužům. Mohou to být například jednoduše fotky či videa v telefonu, na nichž je žena přitažlivě oblečena nebo přímo v intimních pozicích. Také to může být přímé ukazování, kdy muž vyžaduje, aby se jeho žena oblékla do společnosti atraktivně a vyzývavě. Představa, že se na ní ostatní muži dívají jako na svůj sexuální objekt, je pro něj velmi vzrušující.

Cuckold je další praktikou, při které muže vzrušuje pohled na svoji ženu, při sexuálních hrátkách s jiným mužem. Nejde přitom jen o sexuální praktiku, ale i psychické uspokojení dost často i ponížení, odepření, odmítnutí a další co vás ještě může napadnout. Je potřeba se vcítit do této role, kdy máte takovou potřebu, a hlavně si umět představit situaci, kdy pozorujete vlastní ženu při nevěře. Pokud se navzájem milujete a nemáte už od začátku postaven vztah na sexuálním dobrodružství, může to být psychicky náročné, a v mnoha případech k samotnému aktu ani nedojde. Seznámení, plánování a vzrušující představy jsou něco jiného než skutečná realita.

Cuckold se vyskytuje v několika formách, kdy v první postačí vidět svoji ženu při milování s milencem s vědomím, že ejakuluje do její vagíny. Druhá forma je opravdu pro gurmány, kteří chtějí, aby zatím, co sami budou vlastní ženou v sexu odmítáni, ona nechala milence, aby jí oplodnil.

Pokud však muž ještě nedosáhl vrcholu, máme tu ještě těžší formu, kdy se pár rozejde/rozvede a žena si vezme milence za manžela. Samozřejmě i to může gradovat a náš cuckold může novému páru sexuálně sloužit, a třeba i oběma.

Láká vás nějaká z těchto představ? Připravte se na dlouho cestu, která následuje po tom, co se rozhodnete nesjpíš po dlouhém zvažování a vzájemné konverzaci to zkusit. Pokud nejste ostřílení návštěvníci swingers, komunikace je velmi důležitá. Je důležité vše důkladně probrat, zvážit všechny možnosti a stanovit si záchrannou brzdu pro případ, že se to jednomu z vás přestane zamlouvat. Vše je o maximální důvěře. Nikdo si přece nechce nějakou představou, která by se měla zamlouvat oběma partnerům zničit vztah.

Problém je určitě sehnat vhodného adepta. Nejjednodušší se může zdát kamarád, nebo nějaký náš známí. To se může zdát jako ideální řešení, ale je třeba zvážit všechna pro a proti. Budeme se s ním potkávat, známe se a může něco prozradit v našem blízkém okolí. Vznikne podezření, že mezi ním a naší ženou vznikne nějaký vztah, nebo jiné sblížení. A jsem u té důvěry. Nejvhodnější je, proto někdo cizí, s kým nemáme nic společného, a mimo účelnou schůzku se už neuvidíme. Můžeme se spřátelit a následně i pravidelně scházet, ale po skončení se už nemusíme nikdy potkat. Potom nastává období seznamek a inzerátů a sehnat někoho diskrétního je opravdu velká námaha.

Z vlastní zkušenosti

Představa vidět svou manželku s cizím mužem mě začala vzrušovat asi po patnácti letech manželství. Sehnat vhodného adepta bylo opravdu náročné. Věřil jsem, že to mám v hlavě srovnané, ale po dvou společných schůzkách, když jsem začal pozorovat mezi manželkou a adeptem určité sexuální napětí, jsem zjistil, že zůstane už jen u těch představ. Představy nám nikdo vzít nemůže a je v nich všechno dovoleno, a tak si docela hezky dokážu okořenit manželský sex.

Anketa

Lákají vás tyto představy a chtěli byste to zkusit?
Ano chtěla
6,8 %
Ne nechtěla
12,3 %
Ano chtěl
22,8 %
Ne nechtěl
58,1 %
Celkem hlasovalo 162 čtenářů.

Zdroj:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz