Hlavní obsah
Hobby a volný čas

První manželka Chucka Norrise měla české kořeny. Podvedl ji a 26 let nevěděl, že má dceru

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia (placená licence)

Legenda mezi legendami, to je herec a šampión bojových umění Chuck Norris ze seriálu Walker Texas Ranger. Koluje o něm tolik vtipů, že byste je snad ani nespočítali. Všechny mluví o tom, jak je neporazitelný. Ale co si o něm myslely osudové ženy?

Článek

Fanynky mu ležely dlouhé roky u nohou, on si však už jako mladý vzal svou lásku ze střední školy Dianne Holechek, která měla dokonce české kořeny. Jenže ani slovanský šarm nestačil, aby její manžel nekoukal po jiných a neužil si tajný románek.

Románek na zadním sedadle

Dnes platí Chuck Norris za jednoho z nejznámějších bojovníků na světě, ve škole mu ale tělocvik vůbec nešel. Dokonce patřil k podprůměrným studentům. V dospělosti mu známé sporty byly málo, a tak si vytvořil vlastní - bojové umění Chun Kuk Do. To byl jen krůček od jeho kariéry televizní hvězdy.

Svou první manželku a velkou lásku ze střední školy Dianne Holechek si vzal v roce 1958 jen půl roku po maturitě. Tehdy jí bylo teprve sedmnáct let a ženichovi osmnáct, takové sladké rozhodnutí plné očekávání. Brzy na to se narodil jejich první syn Mike, který jde dnes v otcových stopách. Je z něj úspěšný herec, má rodinu a tři děti. S první ženou přivedl Chuck Norris na svět ještě syna Erica Scotta, který se v zábavním průmyslu uplatnil jako kaskadér a po otci je srdcem dobrodruh.

Překvapivý konec manželství

Ačkoli o své ženě vždy mluvil pochvalně a byl jí vděčný za podporu v těžkých chvílích, když se mu ještě tolik nedařilo, po třiceti letech manželství byl lásky konec. Pro veřejnost to byl naprostý šok a dodnes se nikdo z nich k pravým důvodům krachu manželství nevyjádřil. Pár trhlin ale jejich vztah přeci jen uštědřil. Například vášnivou chvilku v autě se ženou, která rozhodně nebyla manželkou Chucka Norrise.

Tajná hercova dcera Dina se narodila dva roky po nejstarším synu Mikeovi. Byla plodem Norrisova nemanželského románku a dlouhé roky o svém otci nic nevěděla. Jak se to stalo?

Psal se rok 1962, když herec potkal během své služby u amerického letectva krásnou dívku Johannu, se kterou celý večer tak laškoval, až spolu skončili na zadním sedadle jeho vozu. Bylo to vášnivé, romantické, ale tak trochu tajemné - on jí tehdy neřekl, že je ženatý a ona jemu o devět měsíců později zatajila, že mu porodila holčičku Dinu.

Nepotřeboval testy DNA

Když dospělá Dina roky poté konečně svou matku přemluvila, aby jí prozradila, kdo je její pravý otec, poznat ho nechtěla. „Máš novou rodinu a nechci ti ji zničit. Neviděli jsme se celý život a není nutné teď riskovat vše, co máš,“ napsala mu a prokázala velké srdce. Dalších deset let trvalo, než se vůbec odhodlala, aby se mu postavila tváří v tvář. Její tatínek ale trval na tom, že se sejdou. „Nepotřeboval jsem ani testy DNA,“ řekl tehdy pyšně. Dnes spolu tráví čas jako jedna rodina.

Jeho druhou manželkou je modelka Gena O'Kelley Norris, kterou si vzal v roce 1998 a je s ní šťastný dodnes. V roce 2001 se jim narodila dvojčata Danilee Kelly a Dakota Allan. Ačkoliv o svých dětech i vnoučatech herec obvykle mlčí jako hrob, své ženě vyznává lásku veřejně vcelku pravidelně na sociálních sítích.

Nejlepší přítel zemřel v den, kdy slaví s manželkou výročí

„Nejsou slova, kterými bych vyjádřil, jak moc si jí vážím a miluji ji. Děkuji, že se mnou sdílí život a za každý den s ní jsem vděčný bohu,“ psal nedávno na svém Instagramu. A zdá se, že i ona jde ze svého muže dodnes do kolen. K loňským narozeninám mu například darovala terénní buginu a Noriss se rozplýval na sociálních sítích tak, že nebylo pochyb, že ho má za ty roky přečteného.

Smutné 24. výročí svatby však dvojice oslavila v roce 2022. Ve stejný den zemřel Norissův parťák Clarence Gilyard, který si s ním zahrál v seriálu Walker Texas Ranger. V jeden den tak našel Noriss své největší štěstí i největší bolest.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz