Hlavní obsah

Klimatické strašení a hodiny na Letné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Wikipedia.org

Nepodložené teorie o konci světa podprahově působící prostřednictvím digitálních hodin jsou dalším střípkem do mozaiky levicově zelené ideologie. Šíření paniky tímto způsobem by mělo být trestné.

Článek

Pro pochopení je třeba se občas podívat do našich zákonů:

§ 357
Šíření poplašné zprávy
(1) Kdo úmyslně způsobí nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa tím, že rozšiřuje poplašnou zprávu, která je nepravdivá, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti.
(2) Kdo zprávu uvedenou v odstavci 1 nebo jinou nepravdivou zprávu, která je způsobilá vyvolat opatření vedoucí k nebezpečí vážného znepokojení alespoň časti obyvatelstva nějakého místa anebo bezdůvodnou záchrannou práci integrovaného záchranného systému, sdělí soudu, orgánu Policie České republiky, orgánu statní správy, územní samosprávy nebo jinému orgánu veřejné moci, právnické osobě, fyzické osobě, která je podnikatelem, anebo hromadnému informačnímu prostředku, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až na tři léta nebo zákazem činnosti.

Instalaci povolil magistrát hl. m. Prahy, který v době povolování vedl pirát a přivandrovalec ze Slavičína (počet obyvatel podobný jako počet zaměstnanců nemocnice Motol) do Prahy Zdeněk Hřib a Praha 7, kterou má pod palcem aktivistické duo bratrů Čižinských, parta architektů a bývalý člen ODS Vavřinec (google: STB, daňové úniky, zneužívání zaměstnanců úřadů, černé stavby, falešná SPZ ).

Tvrzení, že za sedm let se oteplí o 1,5 stupně a nebude cesty zpět je dle mého názoru šíření poplašné zprávy. Co si asi mají myslet děti? Jak jim rozumně vysvětlit, že celá tato instalace je s největší pravděpodobností způsob jak z někoho vymámit peníze na další absurdní projekt, opět placený z našich daní?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám