Hlavní obsah

Jsem novodobá Sybyla.A chci lidem otevřít oči.

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam.cz

Jaký bude běh událostí pokud nezměníme svůj postoj v současném dění

Článek

Žijeme v blahobytu.Možná jsem někomu zvednul žaludek ale ten,kdo se zamyslí a je sebekritický to uzná.A od toho se vyvíjí náš postoj k dění vě světě.

1)Polovina národa nenávidí Ukrajinu

Ukrajina je ,jaká je.Je mnoho názorů a mnoho pomluv.Někdo by řekl stejná jako Rusko.Ale je tady jeden velký rozdíl.Ukrajina se chce změnit.Mnoho lidí nemá Ukrajince v lásce.A proto chci připomenout,aby si vzpoměli na naše porevoluční začátky a jak jsme to oproti Ukrajině měli úžasně jednoduché.Nebýt Gorbačova,jednoho z mála Rusů,který v té době vládnul, nikdy bychom se nedožili převratu a tak lehce a jednoduše.Děláme ze sebe mistry světa,ale být u moci Brežněv,nebo Putin tak už jsme tady dnes všichni mluvili Rusky.Gorbačovovi by se měly stavět pomníky,jenže to ta porevoluční postkomunistická garda asi moc nechtěla,Jinak by se asi nemohli prošustrovat dva biliony z našich daní.které dnes chybí a ti samí politici je chtějí opět zpět vydolovat z těch nejchudších.

2)Rusko a Putin

Rusové na tom byli vždycky bídně tak si opět zvolili totalitu v podobě Putina.Ale ještě měli alespoň to štěstí.že se to v Rusku před Putinem alespoň trochu změnilo.Bohužel Rusové netuší,co je Putin zač a že se především jako dříve Hitler vidí jako světovládce.A daří se mu.Ono mu to totiž opravdu myslí.Na čem má založenu svoji taktiku?Tak jako Hitler ,zbrojí.A dokáže zbrojit úžasně rychle.Zná svůj národ a tomu národu stačí k životu kůrka chleba.Takže půjde bojovat za své štěstí.Na rozdíl od dnás,žijících v blahobytu.Na tom je postavena Putinova strategie.Rozeštval svou lží demokratické národy a teď je jednoduše zchlamstne.To je jeho strategie.Z Američanů udělal nenáviděné Amíky a dosáhl toho,že ti Amíci,co podle mnohých rorpoutávají ve světě jen války aby na tom vydělali nakonec nebudou ochotni Evropě pomoct v případě války.To se Putinovi daří jako Hitlerovi a dokonce zaslepuje západ tvrzením,že i Ukrajina mu nevadí v NATO.On dobře ví,jak jsme slabí a pohodlní z našeho přepychového života a na tom stojí jeho strategie.

3) Co s tím?

Všichni jsme zatím v pohodě a myslíme si,že se to nemůže stát.Máme přeci politiky a ti ví,co dělat.Ale na ty politiky denně nadáváme,co pak můžeme čekat?Nejhorší bude,až přijde tvrdá rána a začne to tak ,jako na Ukrajině.Putin se bude válet smíchy co se tady bude dít.

4) A proč to píšu?

Možná se to vůbec nestane.Ale může se to stát.Měli bysme se probudit a připravit.A přesvědčít ty Amíky že i my se dokážeme bránit a aby nám případně pomohli.A hlavně začít hned,abychom Putina odradili.Přeci už dnes je jiná doba než za Hitlera a mohlo by se to podařit.Hlavně nevěřit dezinformacím z východu.A děkovat Urajině že už tak dlouho zaměstnává Putina.Protože kdyby toho nebylo tak jak už jsem řekl,učili by jsme se Rusky a z poloviny z nás by byli kolaboranti.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám