Hlavní obsah

Tento článek mě zaujal a nedá mi, než odporovat tento názor

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Myslím že se autor mýlí protže ani neví,jak by demokracie měla vypadat.

Článek

Autora článku bych rád upozornil,že právě naše babičky poznaly pravou demokracii a dost dobře mohou posoudit, kdo dnes dělá pseudodemokracii, neboli postkomunistickou demokracii. Hlavně novináři vůbec nevědí, anebo spíše nesmějí vědět, jak by vláda našich věcí měla vypadat. Nedokážou nic jiného než házet vinu na toho, kdo se do politiky vecpal jen proto, aby tuto pseudodemokracii dal do pořádku. A to je špatné pro tyto kritiky, protože zbohatnul a hlavně díky těmto postkomunistům. A jako správný podnikatel platil řádně daně a neokrádal stát z našich daní.To se o porevolučních politicích říci nedá a oni začali zadlužovat stát tak, že už se to jen těžko spravuje. Nevím, z jaké generace je autor, ale rozhodně ví hodně málo o vládách Klause, Zemana, Grosse a dalších, a proto je mi divné, že si dovoluje posuzovat chování těch, co to dobře vědí. A chování těchto lidí se projevilo naprosto u voleb prezidenta kdy se poražená kandidátka chovala téměř fašisticky jak dokázala zfanatizovat svou studující mládež.To je daleko horší,než chování Babiše. Bohužel by si to autor coby novinář měl uvědomovat.Ale bohužel, ten komunismus je stále v nás všech.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám