Hlavní obsah

Kam na výlet s minibusem?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: www.Auto-pujcovna.cz

Pokud máte minibus, můžete s ním vyrazit na spoustu výletů

Kam na výlet, když je nás více než 5? Zažijte perfektní dovolenou a cestujte pohodlně luxusním minibusem. Vydejte se na výlet s přáteli nebo rodinou v počtu až 9 osob. Zde je několik nápadů:

Článek
  • Vydejte se na výlet do hor. Minibusem se můžete snadno dostat do hor a užít si pěší turistiku, lyžování nebo snowboarding.
  • Navštivte národní park. Minibusem se můžete snadno dostat do národního parku a obdivovat přírodní krásy.
  • Vydejte se na poznávací zájezd. Minibusem se můžete snadno dostat do různých měst a obdivovat jejich památky.
  • Navštivte festival. Minibusem se můžete snadno dostat na festival a užít si hudbu, jídlo a zábavu.
  • Vydejte se na piknik. Minibusem se můžete snadno dostat na místo pikniku a užít si přírodu a jídlo.
  • Vydejte se na výlet s přáteli nebo rodinou. Minibusem se můžete snadno dostat na místo výletu a užít si společný čas.

Ať už si vyberete jakýkoli výlet, s minibusem si ho užijete na maximum.

Zde je 5 tras pro výlet minibusem po České republice:

  1. Trasa z Prahy na Karlštejn

Trasa z Prahy na Karlštejn je ideální pro jednodenní výlet. Minibusem se za 30 minut dostanete z centra Prahy na Karlštejn, kde můžete navštívit hrad, projít se po okolí nebo si dát oběd v jedné z restaurací.

  1. Trasa z Prahy do Kutné Hory

Trasa z Prahy do Kutné Hory je ideální pro dvoudenní výlet. Minibusem se za 1 hodinu a 30 minut dostanete z centra Prahy do Kutné Hory, kde můžete navštívit katedrálu sv. Barbory, Sedleckou kostnici nebo hornické muzeum.

  1. Trasa z Prahy do Českých Budějovic

Trasa z Prahy do Českých Budějovic je ideální pro třídenní výlet. Minibusem se za 2 hodiny a 30 minut dostanete z centra Prahy do Českých Budějovic, kde můžete navštívit historické centrum města, pivovar Budvar nebo botanickou zahradu.

  1. Trasa z Prahy do Krkonoš

Trasa z Prahy do Krkonoš je ideální pro víkendový výlet. Minibusem se za 2 hodiny a 30 minut dostanete z centra Prahy do Krkonoš, kde můžete jít na pěší túru, lyžovat nebo snowboardovat.

  1. Trasa z Prahy do Českého Krumlova

Trasa z Prahy do Českého Krumlova je ideální pro jednodenní výlet. Minibusem se za 3 hodiny a 30 minut dostanete z centra Prahy do Českého Krumlova, kde můžete navštívit zámek, historické centrum města nebo hradní zahradu. Tyto trasy jsou pouze návrhy, můžete si vytvořit vlastní trasu podle svých zájmů a preferencí.

Foto: www.Auto-pujcovna.cz

Na dovolenou po Evropě, nebo na chalupu s přáteli? S námi dorazíte do cíle na 100%. Zánovní busíky od Volkswagenu poberou až devět osob.

Zde je 10 tras pro výlet minibusem po Alpách:

  1. Trasa z Ženevy do Chamonix

Trasa z Ženevy do Chamonix je ideální pro jednodenní výlet. Minibusem se za 2 hodiny a 30 minut dostanete z Ženevy do Chamonix, kde můžete navštívit Matterhorn, Mont Blanc nebo Aiguille du Midi.

  1. Trasa z Milána do Cortiny d'Ampezzo

Trasa z Milána do Cortiny d'Ampezzo je ideální pro dvoudenní výlet. Minibusem se za 2 hodiny a 30 minut dostanete z Milána do Cortiny d'Ampezzo, kde můžete navštívit Dolomity, Lago di Braies nebo Tre Cime di Lavaredo.

  1. Trasa z Innsbrucku do Salzburgu

Trasa z Innsbrucku do Salzburgu je ideální pro třídenní výlet. Minibusem se za 2 hodiny a 30 minut dostanete z Innsbrucku do Salzburgu, kde můžete navštívit Hohensalzburg, Mirabell Gardens nebo Salzburg Festival.

  1. Trasa z Mnichova do Garmisch-Partenkirchen

Trasa z Mnichova do Garmisch-Partenkirchen je ideální pro víkendový výlet. Minibusem se za 2 hodiny a 30 minut dostanete z Mnichova do Garmisch-Partenkirchen, kde můžete navštívit Zugspitze, Partnach Gorge nebo Olympic Ski Jump.

  1. Trasa z Salcburku do Vídně

Trasa z Salcburku do Vídně je ideální pro jednodenní výlet. Minibusem se za 2 hodiny a 30 minut dostanete z Salcburku do Vídně, kde můžete navštívit Hofburg, Schönbrunn nebo Prater.

  1. Trasa z Vídně do Budapešti

Trasa z Vídně do Budapešti je ideální pro dvoudenní výlet. Minibusem se za 3 hodiny a 30 minut dostanete z Vídně do Budapešti, kde můžete navštívit Buda Castle, Chain Bridge nebo Parliament Building.

  1. Trasa z Budapešti do Bratislavy

Trasa z Budapešti do Bratislavy je ideální pro třídenní výlet. Minibusem se za 2 hodiny a 30 minut dostanete z Budapešti do Bratislavy, kde můžete navštívit Bratislava Castle, Old Town nebo UFO Bridge.

  1. Trasa z Bratislavy do Prahy

Trasa z Bratislavy do Prahy je ideální pro víkendový výlet. Minibusem se za 3 hodiny a 30 minut dostanete z Bratislavy do Prahy, kde můžete navštívit Charles Bridge, Prague Castle nebo Old Town Square.

  1. Trasa z Prahy do Berlína

Trasa z Prahy do Berlína je ideální pro jednodenní výlet. Minibusem se za 4 hodiny a 30 minut dostanete z Prahy do Berlína, kde můžete navštívit Brandenburg Gate, Reichstag nebo East Side Gallery.

  1. Trasa z Berlína do Varšavy

Trasa z Berlína do Varšavy je ideální pro dvoudenní výlet. Minibusem se za 3 hodiny a 30 minut dostanete z Berlína do Varšavy, kde můžete navštívit Old Town, Royal Castle nebo Warsaw Uprising Museum. Tyto trasy jsou pouze návrhy, můžete si vytvořit vlastní trasu podle svých zájmů a preferencí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Minibusy

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám