Hlavní obsah
Umění a zábava

Chili schytala kritiku za StarDance: Vypadala jako od kolotočů, přišla se akorát předvádět

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: nextfoto.cz(zakoupená licence)

Hned v prvním přímém přenosu taneční soutěže StarDance se do středu pozornosti dostala Chili Ta Thuy, která je známá z reality show MasterChef a Survivor. Její vystoupení vyvolalo bouřlivé reakce a rozdělilo publikum na dva tábory.

Článek

Chili, která tančí s profesionálem Jakubem Mazůchem, předvedla jive v kostýmu, který mnozí označili za příliš odvážý, nehezký, podivný. Lidé dokonce tento kostým přirovnali ke kostýmu od kolotočů. „Myslela jsem, že se dívám na Tři oříšky pro Popelku, ne na StarDance,“ napsala jedna divačka na Twitter. „Ten kostým byl jak z jiného světa, ale musím uznat, že jí to slušelo,“ oponoval jiný fanoušek. „To bylo jako od kolotočů, jako takovou divočinu a ještě, jak je malá. Proč to Chili udělali, taková hezká holka,“ napsala další sledující na Instagramu.

Zatímco někteří diváci kritizovali Chili za to, že se více soustředí na svůj vzhled než na tanec, jiní ocenili její odvahu a energii. „Je vidět, že na sobě maká. Možná to není dokonalé, ale aspoň je to zábava,“ napsal jeden z fanoušků na Instagram. A já musím souhlasit. Chili byla opravdu dokonalá a na to, že se původně proslavila jako kuchařka, dnes dokázala, že umí i naprosto dokonale tancovat. A doufám, že se dostane až do finále, protože ona boří mýty a zajeté stereotypy v naší společnosti. A je jedno, jestli je Češka, Vietnamka nebo Ukrajinka. Je to dívka, která má talent a chce ho rozvíjet.

Porota byla překvapivě mírná

Překvapením večera byl postoj poroty. Tatiana Drexler poznamenala, že má talent. „Je vidět, že máte talent a chuť se učit. Jen je potřeba zapracovat na technice.“ Richard Genzer dokonce dodal, že to bylo jako koření. „Bylo to jako koření - pikantní a nečekané. Jen tak dál!“ Ačkoliv bodové hodnocení nebylo takové, jaké si možná samotná Chili představovala, stále se jednalo o první živé vysílání a tedy zahřívací kolo. A podle toho, co ona sama na svém Instagramu pravidelně sdílí věřím, že nám to všem ještě pořádně nandá.

Chili se také brzy objeví v seriálu Ulice, kde nám předvede i svůj herecký talent. A ačkoliv se to některým divákům nelíbí, jedno je již teď jisté. Ukázat a nebát se, je v dnešní době více než důležité. Kdo totiž nemá odvahu, nemůže rozvíjet svůj talent a poznat tím nové lidi.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz