Hlavní obsah
Umění a zábava

Jana Paulová jako sexy dračice. Takovou mladici diváci nečekali, herečka boří zajeté mýty

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Foto: Česká televize- se svolením k publikaci

Kdo by čekal ženu, která bude v sedmdesáti letech chodit o francouzských holích, je na omylu. Jana Paulová dnes totiž zbořila veškeré zajeté mýty o tom, že ženy v důchodovém věku by měly sedět doma a nic nedělat.

Článek

Jana Paulová v sobotním živém vysílání všechny fanoušky překvapila svým dalším vystoupením v taneční soutěži StarDance. Herečka, která se nachází prahu sedmdesátky, naprosto zbořila veškeré stereotypy o věku a kráse. Když se objevila na parketu v dokonale padnoucích červených šatech a mladistvém účesu vyrazila divákům dech.

Její outfit byl nejen elegantní, ale i neskutečně sexy. Šaty perfektně zdůrazňovaly její štíhlou postavu a dlouhé nohy. Nikdo by neřekl, že se dívá na ženu, která má za pár měsíců oslavit sedmdesátiny. Co mě osobně zaujalo, byl její přirozený šarm a radost z tance. Jana se na parketu pohybovala s lehkostí a grácií, která by mohla konkurovat i mnohem mladším tanečnicím. A to se jí také skutečně podařilo, protože byla naprosto dokonalá, a například kickboxerka Martina Ptáčková je oproti ní nepřirozená a moc tvrdá.

Její vystoupení bylo plné života a bylo vidět, že si každý okamžik živého vysílání užívá plnými doušky. „Jana Paulová je pro mě velkou inspirací. Ukazuje, že věk je jen číslo,“ napsala jedna z komentujících na Instagramu. „Ty červené šaty byly naprosto dokonalé. Jana v nich vypadala úžasně,“ komentoval další divák.

Osobně si myslím, že nám Jana Paulová svou účastí v této soutěži dokazuje, že sebevědomí a radost ze života jsou tím nejdůležitějším, co člověk může mít. Je obdivuhodné, jak se dokázala bravurně připravit na tuto náročnou soutěž. Myslím si, že mnoho lidí, včetně mě, bude s napětím sledovat její další vystoupení a všichni doufáme, že se dostane, co nejdál. V prvním kole, kde se nevyřazovalo, totiž skončila v tabulce jako první, a to je skutečně skvělý začátek.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz