Hlavní obsah
Lidé a společnost

Jiřina Bohdalová leží ve vážném stavu v nemocnici. Kvůli otravě skončila na JIP

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: David Sedlecký – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=83130587

Legendární herečka Jiřina Bohdalová skončila v nemocnici. Tato šokující zpráva obletěla v úterý večer celou Českou republiku. Podle prvotních informací se měla otrávit jídlem a skončit na jednotce intenzivní péče.

Článek

Oblíbená česká herečka Jiřina Bohdalová (92) byla v úterý večer převezena do Nemocnice Na Homolce, kde je nyní hospitalizována na jednotce intenzivní péče. Její zdravotní stav je podle dostupných informací velmi vážný a zdroje uvádějí, že dokonce bojuje o život.

Jiřina Bohdalová bojuje v nemocnici o život

Herečka Jiřina Bohdalová byla v úterý večer akutně převezena do Nemocnice Na Homolce, kde je hospitalizována na jednotce intenzivní péče. Tato informace přichází jako blesk z čistého nebe pro všechny fanoušky, kteří ji ještě nedávno viděli plnou života a energie. Jen před několika dny byla Jiřina Bohdalová na fotbalovém zápasu, kde se svou rodinou s nadšením fandila oblíbenému klubu.

Krátce poté se zúčastnila velkolepé oslavy osmdesátých narozenin svého dlouholetého přítele, známého producenta Františka Janečka, kde byla jednoznačnou a nepřehlédnutelnou hvězdou večera. Zde zářila a byla naprosto veselá. Rozhodně nic nenasvědčovalo tomu, že by se brzy měla dostat do nemocnice. Bohužel osud ale chtěl jinak a herečka nyní bojuje o své zdraví.

Náhle se jí přitížilo a skončila na JIP

Podle dostupných informací se herečce v úterý náhle přitížilo. Trpěla silnou nevolností a její tělesná teplota vystoupala až na alarmujících 40 stupňů Celsia. Tento stav si vyžádal okamžitý převoz do nemocnice, kde byla umístěna pod intenzivní lékařský dohled. O její zdraví nyní pečuje tým odborníků vedený uznávaným profesorem Petrem Neužilem.

Lékaři dokonce prozradili, že za kritickým stavem herečky může stát otrava botulotoxinem. Tento nebezpečný nervový jed se do jejího organismu pravděpodobně dostal prostřednictvím kontaminované potraviny, například klobásy. Fanoušci, kolegové z umělecké branže i široká veřejnost nyní s napětím a obavami sledují vývoj zdravotního stavu oblíbené herečky. Všichni doufají v její brzké uzdravení a návrat do běžného života.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz