Hlavní obsah

Manželka Pavla Trávníčka utekla i se synem za známým houslistou. Údajně to byla lež hackerů

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: David Sedlecký, CC BY-SA 4.0 , via Wikimedia Commons

Herec Pavel Trávníček je o celých 35 let starší než jeho manželka Monika. Poznali se v pořadu, jehož účastnice ho po letech obvinily ze sexuálního zneužívání. Jeho žena od něho později odešla, ale nakonec zůstala s rodinou.

Článek

Žijí spolu spokojeně už skoro dvacet let, ale ani jim se nevyhnuly trable. Například když si Pavel Trávníček na sociálních sítích před lety stěžoval, že mu žena Monika utekla za houslistou Jaroslavem Svěceným a vzala s sebou i syna Maxe, kterého už nikdy neuvidí. Status i celá stránka pak zmizely a Monika napsala, že šlo o dílo hackerů.

Setkali se v populární pěvecké soutěži

A Svěcený? Ten se při představě, jak kamarádovi přebírá ženu, cítil zhnuseně a pobaveně zároveň. Poprvé se Monika a Pavel setkali v tehdy populární pěvecké soutěži DO-RE-MI, kde byla Monika jednou ze soutěžících. Právě v tom, jehož jiné účastnice ho před několika roky obvinily ze sexuálního zneužití!

Monika měla tehdy výrazné červené vlasy a působila velice nebojácně, byť to byla jen maska, jak sama později přiznala. Díky tomu se však Trávníčkovi vryla do paměti. Když pak hrál s divadlem v Prostějově, setkali se znovu. Rudý přeliv byl ten tam, a tak si Pavel nebyl zprvu jistý. Ale nakonec si vzpomněl. Tím se začal psát jejich společný příběh. Sotva dvacetiletá Monika, v té době ještě Fialková, začala chodit s mužem starším o 35 let.

Tři nevydařené manželství

Trávníček měl navíc za sebou tři nevydařená manželství, avšak jí to vrásky nedělalo. Jejich vztah trval skoro deset let, až konečně vyvstala otázka, co s nimi bude dál. A herec přišel s nabídkou sňatku. Třicetiletá Monika se tak stala jeho čtvrtou a zatím poslední manželkou. Svatba to byla vskutku pohádková. Partneři si své ano řekli v Letohrádku svatého Vojtěcha v Počátkách.

V roce 2016 se manželům narodil syn Maxmilián. Právě ten, kterého měl před dvěma lety „ukrást“ Svěcený. Dítko to je vskutku vytoužené, jelikož jeho narození předcházely dva samovolné potraty, které s psychikou Moniky přirozeně zamávaly. Manželství zažilo mnohé pády, avšak Trávníčkovi všechno nakonec překonali a jsou spolu už téměř dvě desítky let.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz