Hlavní obsah
Umění a zábava

Marta Dancingerová ze StarDance se hroutí a nemá sílu trénovat

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Betynka/vlastní foto

StarDance přináší další dramatickou situaci. Herečka Marta Dancingerová, která patří mezi horké favority na celkové vítězství, prochází před třetím soutěžním večerem nečekanou krizí. Důvodem je rumba, která ji doslova přivádí k slzám.

Článek

Zatímco v předchozích kolech jsme mohli vidět sebevědomou herečku, která s přehledem zvládala taneční kreace, které by jen tak někdo nezvládl, tentokrát je všechno jinak. „Budeme tancovat takový pomalý latinský tanec, ze kterého po první čtvrteční projížděčce vůbec nemám strach,“ prozradila ironicky Marta Dancingerová ve svém videu na Instagramu. A hned bylo vidět, že je něco špatně, protože to neříkala s takovým nadšením, jako dříve.

Psychická zkouška třetího večera

Pro hvězdu seriálu Kukačky je nácvik rumby skutečnou zkouškou nervů. Její taneční partner Martin Prágr, který před nedávnou dobou oslavil své třicáté narozeniny, dokonce prozradil, že cesta autem z tréninku se proměnila v takovou tichou hodinku. „Tohle je hodně velká deprese, jakmile si to Marta projíždí v autě a jede to takhle pořád dokola. Ona ani nemluví,“ popsal situaci na Instagramu a dodal, že tohle je skutečně vážná situace. I když se Marta po tréninku svěřila, že takhle blbý to nikdy nebylo, nakonec viděla i takové malé světlo na konci tunelu.

Díky iniciativě Martina Prágra začali fanoušci posílat povzbuzující zprávy, komentáře a lajky, které herečce skutečně zvedly náladu. A hned druhý den se ukázala zase ta bojovná Marta, která se usmívá od ucha k uchu,. „Strašně mě to povzbudilo,“ přiznala s vděčností. Přestože sázkové kanceláře stále nabízejí vysoký kurz na její celkové vítězství a dosud se ve výsledkové tabulce držela na špičce, dnešní večer ukáže, zda dokáže překonat i své vlastní hranice. Rumba, která patří mezi nejnáročnější latinské tance, prověří nejen její taneční schopnosti, ale především psychickou odolnost.

Zdroje: Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz