Hlavní obsah
Lidé a společnost

Michaela Pecháčková se zamilovala do staršího muže. Tomu ale slovo věrnost nic neříká

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: TV Nova se svolením

Vypadá to, že se nám v českém showbyznysu rodí nový hvězdný pár. Ten by měli podle některých tvořit Michaela Pecháčková a Vojtěch Drahokoupil. Je pro ni ale ten pravý?

Článek

O tom, že Michaela Pecháčková touží po kolegovi Vojtěchu Drahokoupilovi z pražského Divadla Broadway, se v kuloárech šušká již dlouho. Ovšem zpěvák byl ještě donedávna zadaný. Nicméně vztah s pohlednou herečkou Anetou Vrzalovou se rozpadl. Avšak někteří fanoušci mají obavy, aby zpěvák křehké blondýnce nakonec nezlomil srdce. Zdá se tedy, že lásce Pecháčkové a Drahokoupila momentálně nestojí nic v cestě.

Skončí se starším?

Pecháčková se s Drahokoupilem už nějakou dobu potkává na prknech pražského divadla, kde spolu hrají v muzikálu Okno mé lásky zamilovaný pár. O tom, že mezi nimi panuje erotické napětí, se proslýchá už dávno. Nyní se však šušká, že ti dva konečně dali svým citům volný průběh. Nedávno se na sociálních sítích objevila jejich společná fotografie, podle které to vypadá, že na sobě mohou oči nechat. Říká se, že v posledních týdnech herečka se zpěvákem tráví opravdu hodně času. Jiskření mezi nimi si prý začali všímat už i jejich kolegové. Má ale jejich vztah vůbec nějakou budoucnost.

Přitom to není tak dávno, co Drahokoupil tvořil pár se sexy herečkou Anetou Vrzalovou. Ovšem jejich láska připomínala spíše jízdu na horské dráze. Neustále se rozcházeli a scházeli. „Domluvili jsme se, že bude lepší, když zůstaneme přáteli,“ prozradila smutně Vrzalová. Už delší dobu se povídá, že randění s Vojtou Drahokoupilem rozhodně není žádný med. Zpěvák se občas chová jako puberťák, neví, co chce, a na rodinný život není zdaleka připravený.

Je vhodným partnerem

Kromě toho není žádným tajemstvím, že Drahokoupila už nějakou dobu trápí psychické problémy. Kvůli úzkostem a panickým atakám dokonce musel odstoupit z minulé řady reality show Survivor. Tehdy se v Dominikánské republice úplně sesypal a všichni se o něj začali strachovat. Na tom by nic špatného nebylo, protože do stejné situace se může dostat každý. Nicméně se proslýchá, že Drahokoupil svým psychickým problémům příliš nepomáhá. Údajně totiž ve velkém rád popíjí alkohol a prý si dokonce čas od času dopřeje i lehké drogy, jako je například marihuana.

Komě toho se také šušká, že je velkým milovníkem dívek a žen a věrnost mu nic neříká. V minulosti randil s modelkou Kristýnou Kubíčkovou, se kterou se rovněž rozcházel a scházel. Vztah tvořil i se sexy moderátorkou Bárou Dvorskou. Vypadá to tedy, že zpěvák je tak trochu přelétavý pták. Nemohl by tak křehce působící Pecháčkové ublížit svou nestálou povahou. Přece jen je o mnoho let mladší a ve vztazích nemá ještě zkušenosti. Na druhou stranu Pecháčková nebude na poli lásky úplným nováčkem.

Nebo ji chce jen využít

Spekulovalo se, že si užila románek s Tomášem Klusem či Davidem Gránským. Tyto drby se ale nikdy nepotvrdily. Zájem o ni měl mít ale i starší herec Bořek Slezáček. Není to ale tak dávno, co Pecháčková prozradila, že je momentálně volná a s nikým nechodí. Někteří fanoušci mají obavy, že Drahokoupilovy záměry s herečkou nejsou až tak čisté, jak by se mohlo na první pohled zdát. V zákulisí se totiž šušká, že pro zpěváka je důležitá jeho práce, a podle některých se snaží zvýšit si svou popularitu.

Foto: TV Nova se svolením

A Pecháčková má být pro něj jen jakýmsi povyražením a zárukou toho, že se o něm bude v médiích často psát. Pravdou je, že kariéra mladé herečky je v současné době stále na vzestupu. Od té doby, co získala hlavní roli v seriálu ZOO, se o ní v českém showbyznysu mluví a tvůrci se mohou přetrhnout, aby s nimi spolupracovala. Každý její nový partner by byl nejspíš pod drobnohledem. Jde Drahokoupilovi právě o to? To nejspíš ukáže až čas. To však nemění nic na tom, že herečka v poslední době doslova září, a tak se dá předpokládat, že je momentálně šťastná.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz