Hlavní obsah
Lidé a společnost

Simona Stašová: Co nevidět si může sbalit kufry a odstěhovat se za láskou do Itálie

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Wikimedia commons/Public domain

Je to pár týdnů, co se na veřejnosti objevila herečka Simona Stašová po boku exmanžela Eusebia Ciccottih. A jiskra stále nezmizela. Možná herečka plánuje velké stěhování.

Článek

Po rozvodu s Pavlem Trávníčkem vyrazila Simona Stašová na filmový festival CILECT v Karlových Varech. Tam jí učaroval italský divadelní kritik. S Eusebiem Ciccotim, si ze začátku jen psali, a nakonec to skončilo svatbou. Po osmi letech vztahu přišly typické italské problémy a manželství skončilo. Přesto zůstali přátelé. Stašová jednou řekla, že své partnery málem umilovala k smrti, protože je obdarovala přemírou lásky. O tom, jestli dvojici znovu pojí milostný vztah, ani jeden nepromluvil. Ale v květnu spolu dorazili na oslavu narozenin hereččiny maminky Jiřiny Bohdalové, a dokonce se proslýchá, že měli spolu strávit i letní dovolenou. Vypadá to, že se naplňuje proroctví, o kterém mluvila Stašová už před lety.

Co nevidět si může sbalit kufry

S profesorem italštiny a dějin umění ji pojilo pevné pouto. I dnes je to právě on, s kým se vídá nejčastěji a má k němu velmi blízko. Už dříve přitom Stašová přiznala, že když někoho jednou miluje, tak se s ním neumí úplně rozejít, a že právě s Eusebiem jednou dožije. „Vypadá to, že jsme si zbyli,“ naznačila jejich plán. Před pěti lety se mluvilo o muži, do kterého se měla zamilovat, ale vztah zřejmě dlouho nevydržel. Rodák z Říma kdysi okouzlil svou exotickou vizáží, a později se jim narodil syn Marek. „Já jsem prostě byla rošťák. Ale už zase nejsem.“ Sdělila, že se ponaučila z chyb nespoutaného mládí, a možná by do jejich vztahu teď dala o to víc. O obnovení jejich vztahu se už mluvilo před časem. A teď se zdá, že všechno k tomu napovídá.

Možná se odstěhuje láskou do Itálie

Když se nedávno herečka odvázala, o Ciccottim prozradila, že je to velmi inteligentní a chytrý člověk. Společnou řeč nikdy nepřerušili, ačkoliv se jí prý maminka Jiřina Bohdalová snažila dohodit nějaké ty nápadníky, kteří by si získali její dobré srdce. „Chtěla mi vybrat nějakého hodného a staršího,“ poznamenala Simona. Že by se jí snad Ital nezamlouval? To ale Stašovou neodradí. V Česku zatím stále zůstává kvůli péči o maminku, kterou nedávno trápily vážné zdravotní potíže a skončila v nemocnici, ale až ji tu nebudou držet rodinné závazky, mohla by poslechnout své srdce a přestěhovat se na jih Evropy. Možná, že po tom celou dobu tajně touží.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Simona Stašová

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz