Hlavní obsah
Umění a zábava

Tománek pořádně naštval diváky StarDance. Nepřiměřeně kritizoval Oskara Hese, lidé se bouří

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Wikimedia commons/Public domain

Diváci taneční show se mohou těšit na detailní rozbory choreografií, techniky i výrazu tanečníků. Každý večer budou porotci StarDance hodnotit nejen taneční kroky, ale i celkový dojem z vystoupení.

Článek

Třináctá řada populární taneční show StarDance odstartovala minulou sobotu a už se setkala s pořádnou vlnou kritiky. Důvodem je absence oblíbeného porotce Zdeňka Chlopčíka a jeho náhrada v podobě Jana Tománka. Ten se hned v prvním díle dostal do křížku s diváky kvůli svému hodnocení favorizovaného Oskara Hese.

Tománkova kritika Oskara Hese zvedla diváky ze židlí

Oskar Hes, mladý talentovaný herec, předvedl se svou taneční partnerkou podle ostatních porotců nejlepší výkon večera. Tatiana Drexler a Richard Genzer nešetřili chválou. Jenže pak přišel na řadu Jan Tománek. A ten si servítky rozhodně nebral. „Sice je váš potenciál obrovský, ale zatím jste mě nepřesvědčil,“ prohlásil Tománek na adresu Hese. To diváky pořádně nadzvedlo. Vždyť Oskar předvedl skvělý výkon, který dojal i jeho maminku k slzám! Fanoušci show se okamžitě začali ozývat na sociálních sítích a jeho názory kritizovat. A jejich vzkazy pro Tománka rozhodně nebyly lichotivé.

Diváci volají po návratu Zdeňka Chlopčíka

„Pan Tománek je slabota po panu Chlopčíkovi,“ napsala na Facebooku divačka JanaA nebyla zdaleka jediná. Lidé dávají jasně najevo, že jim Zdeněk Chlopčík v porotě chybí. „Nemohl by pan Tománek přijít o hlas? Přibližně tak do 14.12.,“ zažertovala uživatelka Klára. Je vidět, že humor fanouškům StarDance nechybí, i když jsou naštvaní.Dokonce i moderátoři Tereza Kostková a Marek Eben přiznali, že jim Chlopčík chybí. „Moc nám chybíš a zdravíme tě do Malenovic,“ vzkázali mu hned v úvodu přímého přenosu.

Má Tománek šanci diváky přesvědčit

Je jasné, že Jan Tománek to nebude mít v roli porotce jednoduché. Zdeněk Chlopčík byl pro mnoho fanoušků srdcem soutěže a jeho nekompromisní, ale spravedlivý přístup diváci milovali. Tománek se snaží být přísný, ale podle mnohých to přehání. Zvlášť v případě Oskara Hese, který je považován za jednoho z favoritů soutěže. Na Oskara Hese se dokonce bookmakeři vsadili, že se stane absolutním vítězem. „Tománku, dej si voraz… Chceš bejt jako Chlopčík, ale to fakt nebudeš,“ okomentovala divačka Katka na Facebooku. Je otázkou, zda se Tománkovi podaří diváky přesvědčit o svých kvalitách. Zatím to vypadá, že má před sebou ještě dlouhou trnitou cestu. Jedno je ale jisté – třináctá řada StarDance rozhodně nebude postrádat emoce!

Zdroje: Instagram, Facebook

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz