Hlavní obsah

Škoda, stokrát škoda! Pana Šípa miluju a přeju si moc, aby pokračoval.

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Kytička pro pana Šípa

Nedovedu si představit páteční večery bez Všechnopárty! Vždycky jsem se na ně moc těšila!

Článek

S obsahem článku naprosto souhlasím a domnívám se, že pan Šíp je nejlepší a zatím ho nikdo nepřekonal! Na pana Krause se také občas dívám, ale on ani výběr hostů se mi v neposlední době nezamlouvá. Nějaké rádoby celebrity se tam střídají hodně často a ženy, které neumí mluvit o ničem jiném než o sexu, jelikož se tím asi živí, patří myslím úplně do jiných pořadů . Zmalované tanečnice ze šantánu, burlesek apod. Je tohle nějaká inteligentní zábava? A také souhlasím s tím, že převážně mluví o sobě a svém soužití s „Ivankou“, tohle už je opravdu okoukané a nudné. Talkshow je přece o hostech a ne o moderátorovi! Přeju panu Šípovi brzký návrat na obrazovku a těším se na něho stejně jako spousta mých přátel a mé rodiny. BLANKA

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám