Hlavní obsah
Cestování

Šiklův mlýn aneb kousek západu, fantastických scén i zábavy

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jiří Sedláček, CC BY-SA 4.0 <https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0>, via Wikimedia Commons

Rozhledna v areálu Šiklova mlýnu

Vydejte se do největšího zábavního parku v České republice na Vysočinu a poznejte pravý život na divokém západě. Nebude chybět tanec ani ohnivá show.

Článek

Westernové městečko

Šiklův mlýn, resp. resort Šikland je místo, kde je zábava pro dospělé, teenagery i menší děti zaručena. Místo, kde můžete trávit i celou dovolenou. Nuda to rozhodně nebude.

Milujete westernové filmy? Pak je tento druh zábavy určený přímo vám. Zábavu spojená s překrásnou přírodou v srdci kraje Vysočina u Zvole nad Pernštejnem byste si neměli nechat ujít. Kromě celodenního westernového programu se můžete zrelaxovat v zooparku nebo se vykoupat v místním přírodním koupališti. Najdete zde nejen aktivní zábavu, ale i osvěžení.

Westernové městečko Šiklův mlýn, kde rozhodně nebude nouze ani o adrenalin, leží v údolí řeky Bobrůvky. Kdo nehoví westernu, může si třeba i zarybařit, nebo se svézt v bojovém vozidle pěchoty. Sledování divadelních představení a tanečních kreací je nedílnou součástí návštěvy, zde se lidé hlavně baví.

Foto: Štolfa, CC BY 3.0 <https://creativecommons.org/licenses/by/3.0>, via Wikimedia Commons

Westernová show

O co dalšího nepřijdete?

Nebude zde chybět ani indiánská vesnice, stylové restaurace, bary, ani možnost ubytování v hotelu, srubu, mobilním domečku či chatce. Dovolenou je zde možné strávit v ubytováních různých typů a dostupné je proto téměř všem.

Atraktivní zábavu zde najdete po celý den, jezdit můžete na koni, anebo třeba i na elektrickém býkovi. Bavit se můžete třikrát denně u westernových představení v místních divadlech. Menší návštěvníci zde najdou trampolíny, vláček Union Pacifik či jízdu na koni. Dospěláci a teenageři zase rozhodně ocení i půjčovnu dobových kostýmů ve kterých se mohou směle vyřádit. Často z těchto akcí vzniknou i pěkné rodinné fotky, které za vzpomínku určitě stojí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz