Hlavní obsah

Dechberoucí vystoupení Madonny na Copacabana

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Ca

Madonna završila své turné v Rio de Janeiru, mimo jiné pozvala na jeviště světově známou zpěvačku, se kterou to poradně rozjely.

Článek

Madonna předvedla opět naprosto skvělý výkon na svém dalším turné. v sobotu 4. května odzpívala svůj poslední koncert v Brazílii v Rio de Janeiru na pláži Copacabana.

Koncert se nesl v extravagantním duchu, ale to co je podstatné, že svojí návštěvností padl rekord. Koncert sledovalo 1, 6 milionu diváků, což ještě nikdy žádný koncert nesledovala. Mimo to, byl vstup zdarma.

A na podium zazpívala spolu s Madonnou i Anitta, brazilská zpěvačka, která v poslední letech trhá rekordy a dostává se do povědomí stále více lidem.

Mimo jiné se k nim připojil i Pabllo Vittar, také Brazilec a úspěšný zpěvák, který má písně například s již zmíněnou Anittou nebo Thaliou.

Oba brazilští zpěváci jsou v jejich rodné zemi velmi populární a patří mezi idoly, takže je jisté, že na tak obrovské návštěvnosti nesou také velký podíl.

Anitta se s Madonnou neviděla poprvé, mají spolu jeden hit, kde Madonna dokonce zpívá v portugalštině.

Sama Madonna je jako doma v latinskoamerické kultuře, například předminulý rok vydala písničku s Tokischou, remake slavné písně Hung up, videoklip je opravdu pestrý.

https://www.google.com/amp/s/extra.globo.com/google/amp/famosos/noticia/2024/05/anitta-mostra-nova-foto-com-madonna-e-pabllo-vittar-no-pos-show-after-teve-festa-com-famosos.ghtml

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám