Hlavní obsah
Umění a zábava

Úspěšný mexický seriál plný vzrušení a nahoty přichází se svou třetí serií

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Ca

El Juego de las Llaves, v českém překladu Hra klíčů, úspěšný seriál, který u nás nemá obdoby, možná by to i hodně Čechů pobouřilo.

Článek

Velmi troufalý seriál čeká třetí série, první série byla uvedená v roce 2019 a v Latinské Americe zažila velkolepý úspěch, také aby ne, otevřela mnoho tabuizovaných témat, a nebála se opravdu ničeho, na to navázala druhá, a ta byla ještě odvážnější.

O čem vlastně seriál je?

Hlavní příběh spočívá v tom, že jedna z hlavních hrdinek navrhne dalších hrdinům, že si zahrají takovou hru. Tu jim, konkrétně svému partnerovi a dalším třem párům, představí. Všichni to zpočátku odmítnou a prohlásí, že je to šílenost, ale nakonec s tím souhlasí, a je to opravdu jedna velká jízda. Páry se domluví na jednom konkrétním večeru, kdy jedno pohlaví vloží své klíče do misky a druhé pohlaví si z misky losuje klíče. S tím, komu klíče patří také stráví tentýž večer. Což vede k nečekaným okolnostem, zvratům a dramatům.

Bohužel třetí série možná mnoho diváků zklame, jelikož mnozí čekali, že v další řadě uvidíme, jak to dopadne s mladou Sienou, která se zamilovala do tajné lásky svého současného přítele, nebo také, bohužel, diváci neuvidi ani pokračování vztahu Adriany se sexy učitelem své vlastní dcery. No a aby toho nebylo málo, tak také s největší pravděpodobností už také ani moc nebudeme vídat velké zvraty v zamotaném kolotoči muže, který podvedl svou ženu mimo hru s její vlastní kamarádkou a ve druhé sérii spolu vychovávají syna.

Ale nezoufejme, můžeme se těšit na mnoho nových postav, respektive klíčů do další nové hry a s nimi také na mnoho jejich nových životních příběhů.

Kdy a kde?

Už od 14. února na Prime Video.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám