Hlavní obsah
Aktuální dění

Klik sem, klik tam aneb jak jedna fotka vyvolá desítky spekulací

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: jhoanfull, www.pixabay.com

Někdy je ,,obyčejný člověk“ opravdu šťastný, že není veřejně známou osobou. Být pod drobnohledem veřejnosti je někdy opravdu neštěstím. Stačí malé uklouznutí vedle a jste rozebíráni ze všech stran. Trochu jak pod mikroskopem.

Článek

Když v lednu 2024 podstoupila princezna z Walesu operaci břicha, pochopitelně se britská veřejnost obávala, co se se všemi oblíbenou královskou členkou děje. Zahraniční média též spekulovala, co za tím může být. Stačí i fakt, že princezna byla 14 dní hospitalizovaná v nemocnici, což na poměry jiných států bývá něčím výjimečným, ale co jiná země, to jiný zvyk.

Samozřejmě, že uvedená operace vyvolala v mnoha lidech obavy, co může s princeznou být a proč tak dlouhá hospitalizace. Za tím určitě vězí něco víc, než chce Kensingtonský palác říct. Co dodat, zkrátka delší hospitalizace, aby si tělo více odpočinulo a princezna se mohla dál zotavovat v rodinném prostředí.

Ačkoliv se uveřejnila informace, že princezna Kate se objeví na veřejnosti až po Velikonocích, i tak média hojně spekulovala, co stojí za tím, že se princezna na tak dlouho stáhla z ústraní. I Kate je však ,,jen“ člověk, takže si potřebuje jistě dopřát trochu toho odpočinku. I když nevím, jestli odpočinek je správné slovo, jistě si je vědoma toho, že stáhnutí miláčka britských davů zavání všemi možnými teoriemi. A neúčast prince Williama na jedné z akcí z osobních důvodů jen povzbudila teorie o tom, že je za vším něco vážného. I když princ jen chce to, co každý milující manžel a otec rodiny – být oporou své ženě v době rekonvalescence a věnovat se své rodině.

Poslední ,,pozdvižení“ způsobila zveřejněná fotka ke Dni matek, na které je Kate v obklopení svých tří dětí. Ačkoliv na snímku jedni vidí šťastnou matku ve společnosti svých dětí, jiní tam vidí různě chyby v rozlišení, chybějící části obleků a prodloužení částí těla. A hned je i rodinná fotka rázem středem pozornosti ne pro znázornění rodiny, ale pro znázornění chybiček, které na ní jsou. Inu, občas i úprava fotek umí pozlobit. Ale že dokáže i toto, tedy rozebírání detailů veřejností, to je někdy úsměvné.

Osobně myslím, že princezna se nemá za co omlouvat. Že byla zveřejněna fotka, kde jsou vidět úpravy s chybami? No, pořád lepší, než způsobit ostudu nevhodným oblekem anebo nějakým gestem. Hlavní je, aby se co nejdříve zotavila a byla nadále tou šťastnou, spokojenou, milující a hlavně zdravou matkou a manželkou. A veřejnost se těší, až ji opět uvidí v plné síle na společenských akcích.

Anketa

Sledujete dění v královské rodině?
Ano, sleduji, zajímá mě to.
100 %
Ne, nesleduji.
0 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovali 2 čtenáři.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz