Hlavní obsah
Názory a úvahy

Co je největší hoax o EU? I o tom v dalším díle podcastu Piráti Talks

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Daniel Lebduska

Piráti talks - Marcel Kolaja a Daniel Lebduška

Co je největší hoax o EU? I o tom v dalším díle podcastu Piráti Talks

Článek

V tomto díle Piráti Talks se hosté Marcel Kolaja a Daniel Lebduška zaměřují na klíčová témata týkající se digitálních práv, ochrany osobních údajů a budoucnosti internetové svobody. Marcel Kolaja, europoslanec za Piráty a místopředseda Evropského parlamentu, diskutuje o aktuálních legislativních iniciativách v Evropské unii, které mají za cíl chránit digitální práva občanů. Daniel Lebduška, expert na kybernetickou bezpečnost a digitální politiku, přináší pohled na technologické výzvy a příležitosti, kterým čelí současná společnost. Rozhovor poskytuje cenné informace o tom, jak mohou občané a společnosti lépe porozumět a adaptovat se na měnící se digitální prostředí. Tento díl je nepostradatelný pro všechny, kteří se zajímají o digitální práva, technologickou politiku a budoucnost internetu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám