Hlavní obsah
Počítače a elektronika

Nejlepší mobily pro podnikatele

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Unsplash

Podnikatelé již nehledají pouze chytré telefony s funkcí Dual SIM. Ty nejvhodnější jsou rychlé, výkonné a disponují velkým množstvím funkcí, které podnikatelé ocení. Výdrž baterie také musí být dostačující, aby pokryla celý den aktivního používání.

Článek

Existuje nepřeberné množství telefonů, které se hodí k podnikání, my vám přinášíme na výběr dva modely telefonů, na něž se můžete podívat, pokud nevíte, jaký mobil si vybrat. Jedná se o:

  • Google Pixel 7
  • Samsung Galaxy S23

Google Pixel 7 5G

Jedním z nejlepších mobilních telefonů, který využijeme v podnikání a pořídíme ho za méně než 20 000 Kč, je určitě Google Pixel 7 5G.

Proč je vhodný pro podnikatele

Jak ze samotného názvu vyplývá, telefon disponuje vysokorychlostním internetem, což jako podnikatel oceníme nejvíce. Zde v ČR 5G síť nemusí fungovat u všech operátorů, nicméně internet i přesto poběží plynule.

V kombinaci s displejem o velikosti 6,3 palců, který zvládne až 90 snímků za sekundu a má HD rozlišení 2400 × 1080 pixelů, nám telefon umožní přečíst si všechny emaily a sjednat si práci ohromnou rychlostí.

Pro celodenní používání

Také kapacita baterie, která činí 4355 mAh, nám umožní s telefonem pracovat po celý den a nemuset se obávat, že v polovině dne budeme muset vytáhnout nabíječku. Rozhodně to není nejvyšší kapacita baterie, kterou můžeme na trhu sehnat, ovšem výhoda telefonu spočívá v jeho rychlosti a výkonnosti, jíž nevidíme u jiných modelů s vyšší kapacitou baterie.

Šetří především náš čas

Telefon je navrhnut tak, aby šetřil náš čas, který jakožto podnikatel potřebujeme. Díky operační paměti 8 GB se nám nestane, že by telefon zamrzl, ba naopak poběží vždy plynule.

Neustále stahujete soubory, které potřebujete k práci? Žádný problém, díky vnitřní paměti o velikosti 128 GB se vám jen tak nestane, že by vám došlo místo na disku.

Čas šetří také rychlé nabíjení 30W, nemusíme tudíž čekat dlouho, než telefon budeme opět používat.

Samsung Galaxy S23

O něco dražší než výše zmiňovaný telefon od Google, avšak také uspokojí naše podnikatelské potřeby.

Proč je vhodný pro podnikatele

Obnovovací frekvence displeje tohoto mobilu činí 120 Hz, pokud tedy potřebujeme opravdu výkonný mobilní telefon, tento je nejvhodnější. Snadno zvládne otevření několika aplikací najednou, aniž byste zaznamenali zadrhávání.

Také samotné rozlišení displeje je úchvatné, jedná se o HD displej 2400 × 1080 pixelů, velikost displeje činí 6,1 palce. Umístění předního fotoaparátu je vyřešeno průstřelem, je proto snadné ho ignorovat při čtení důležitých emailů či dokumentů.

Baterie je slabší, ale na celodenní používání bohatě vystačí

Kapacita baterie je 3900 mAh. To je o něco méně než u předchozího modelu. Rychlost nabíjení je 25W, můžeme se ale spolehnout také na bezdrátové nabíjení.

Hlavní výhody tohoto telefonu

Velikost paměti RAM je 8 GB a vnitřní paměť je 128 GB. Stejně jako v případě výše zmíněného modelu, ani v případě tomto se nemusíme obávat zaseknutí telefonu uprostřed důležité pracovní činnosti. Tento telefon také podporuje Dual SIM a eSIM. Jedná se o výkonný telefon s osmijádrovým procesorem, který nám nabízí 3,36 GHz.

Použité zdroje:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám