Hlavní obsah
Umění a zábava

Bláznivá komedie Vinnetou se ve Vratislavicích loučí s divadelní sezónou

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Divadelní soubor Tyl Slaná, z.s.

Scéna z představení Vinnetou v podání DS Tyl Slaná

Představte si divadelní komedii, která vás zavede do světa Karla Maye s pořádnou dávkou humoru a neotřelého pohledu na klasické postavy.

Článek

Příběh, který vás zavede na cestu plnou smíchu a dobrodružství s Vinnetouem a Old Shatterhandem v čele, je dílem Petra Kolečka, známého tvůrce seriálů jako Most a Okresní přebor. Tomáš Novotný a Lukáš Kmínek představují hlavní role v této inscenaci, kterou režíruje Radek Šmíd. Repríza představení Vinnetou, odehrávající se pod širým nebem, představuje poslední reprízu sezóny a nabízí jedinečnou šanci prožít večer plný zábavy.

Zažijte více než dvě hodiny humoru, kde se Vinnetou, Old Shatterhand, Nšo-či, Sam Hawkens, Ribanna a další oblíbené postavy z Mayových románů vrací na jeviště v nečekaných a humorných situacích. Neunikne vám ani dobrodružství v prérii, kde naši hrdinové čelí zlým bandám a zachraňují indiánské vesnice, což slibuje nezapomenutelný zážitek plný legrace, akce a překvapení.

Přijďte se pobavit na venkovní představení v Kulturním centru 101010 ve Vratislavicích nad Nisou, které se koná v pátek 28. června od 19:30. V případě deště se akce přesune do divadelního sálu. Vstupenky jsou k dispozici na místě nebo online na této internetové adrese. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost zažít večer plný smíchu a dobrodružství!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz