Hlavní obsah

Komedie Vinnetou míří do Kruhu u Jilemnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Divadelní soubor Tyl Slaná, z.s.

Scéna z představení Vinnetou

Hej, kamarádi! Připravte se na pořádný záchvat smíchu! V sobotu 30. března 2024 se v kině v obci Kruh chystá nezapomenutelná podívaná – repríza legendárního představení Vinnetou v podání Divadelního souboru Tyl Slaná.

Článek

Tentokrát ale zapomeňte na vážné a ponuré westerny! Petr Kolečko totiž vzal slavný příběh o hrdinech našeho dětství a okořenil ho pořádnou dávkou humoru a nadsázky. Čeká vás tedy bláznivá komedie plná vtipných scén, která rozesměje celou rodinu.

Navíc se můžete těšit na napínavé souboje s bandity, úchvatné jezdecké scény, dojemné momenty přátelství a lásky, krásné kostýmy a prostředí Divokého západu a samozřejmě nebude chybět ani slavná hudební melodie…

Představení začíná v 18 hodin, proto neváhejte a zarezervujte si svá místa včas! Vstupenky koupíte před začátkem představení v kině Kruh.

Ať už jste fanouškem klasických mayovek, nebo ne, toto je Vinnetou, který vás zaručeně pobaví a rozesměje od začátku do konce! Tak vezměte dobrou náladu a vyrazte do Kruhu za pořádnou porcí zábavy! A nezapomeňte si kapesník – smíchy budete brečet!

Toto představení slibuje dvě hodiny smíchu a zábavy pro celou rodinu, a proto si ho rozhodně nenechte ujít!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz