Hlavní obsah
Umění a zábava

Pozvánka na divadelní komedii Vinnetou do Vrátu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Divadelní soubor Tyl Slaná, z.s.

Scéna z představení Vinnetou

Bláznivá komedie Petra Kolečka, autora úspěšných seriálu Most, Okresní přebor a dalších, na motivy románu Karla Maye. V hlavních rolích Tomáš Novotný a Lukáš Kmínek. Režie Radek Šmíd.

Článek

Příběh slavného indiánského náčelníka a jeho přítele Old Shatterhanda v netradičním podání. Více než dvě hodiny zábavy a smíchu v podání skvělých herců. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a přijďte se pobavit do divadla! Vinnetou, Old Shatterhand, Nšo-či, Sam Hawkens, Ribanna a další známí hrdinové ze slavných knih Karla Maye se vrací, tentokrát na divadelní jeviště.

Vinnetou a Old Shatterhand se tentokrát vydají na dobrodružství do prérie, aby zachránili indiánskou vesnici před zlou bandou. Cesta bude plná překvapení a humorných situací. Diváci se mohou těšit na skvělé herecké výkony, vtipné dialogy a originální scény. Tato komedie je skvělým tipem na příjemný večer s rodinou nebo přáteli.

Tato inscenace nabízí divákům netradiční pohled na klasický příběh. Přijďte se pobavit na novou komedii o legendárním náčelníkovi Apačů! V divadelní komedii Vinnetou se ocitnete v nečekaných situacích, které vás rozesmějí až k slzám. Hra je plná humoru, ale zároveň nabízí i hlubší poselství o tom, jak je důležité zůstat sám sebou, i když se svět kolem nás mění. Představení se uskuteční ve velkém sále sokolovny Vrát v sobotu 9. prosince v 18:00 hodin.

Vstupenky zakoupíte na místě před představením nebo v předprodeji u paní Ludmily Milerové na mobilu 721 326 857.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz