Hlavní obsah
Umění a zábava

Pozvánka na komedii Vinnetou do Tanvaldu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Divadelní soubor Tyl Slaná, z.s.

Scéna z představení Vinnetou v podání DS Tyl Slaná

Láká vás romantika? Toužíte po dobrodružství? Ale hlavně se chcete pořádně zasmát? Pak sedlejte své nejrychlejší koně a rovnou je namiřte do Kina Jas v Tanvaldu!

Článek

V úterý 7. května 2024 se totiž tamní sál rozezní indiánským pokřikem a vypukne zběsilá jízda za pokladem - samozřejmě za pokladem dobré nálady! Divadelní soubor Tyl Slaná totiž s velkou parádou reprízuje svou úspěšnou komedii Vinnetou od Petra Kolečka.

Takže zapomeňte na klasické lovení medvědů a skalpování nepřátel. Tentokrát se náš rudý bratr Vinnetou a jeho bledý kumpán Old Shatterhand utkají s protivníky, které byste tak úplně nečekali… A věřte, že to bude bitva plná lítajících šípů i kulek, padajících lavin smíchu a indiánských klišé, která byste ani nevymysleli, kdybyste je právě neviděli na vlastní oči!

Připravte se na komediální nářez, který paroduje klasický příběh o Vinnetouovi způsobem, až vám potečou slzy. Na herecké výkony tak dobré, že by jim i skuteční indiáni zatleskali (a možná by se i trochu pousmáli). Na kostýmy tak parádní, že by je tenkrát chtěl nosit i samotný Karel May. Na dialogy a scénky tak vtipné, že se budete smát nahlas, i když se budete snažit to udržet. A hlavně na zábavu pro celou rodinu, ať už jste malí indiáni nebo velcí milovníci komedií!

Představení začíná v 19:00 hodin, takže rychle sedněte, klikejte na předprodej a zarezervujte si lístky! Tahle divoká jízda za humorem totiž nesmí nikoho minout!

A protože čas tak neúprosně letí, do Tanvaldu se vracíme po neuvěřitelných dvanácti letech! A neskutečně se těšíme nejen na všechny dřívější, ale také na všechny nové diváky!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz