Hlavní obsah

Štěpánská repríza komedie Vinnetou ve Slané

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Divadelní soubor Tyl Slaná, z.s.

Pozvánka na reprízu divadelní komedie Vinnetou

Příznivce divadla zveme v úterý 26. prosince 2023 (na Štěpána) do Kulturního domu ve Slané, kde na ně od šesti hodin večer čeká představení Vinnetou.

Článek

Divadelníci si připravili další opakování bláznivé komedie Petra Kolečka. Pod vedením režiséra Radka Šmída připravili představení o hrdinech našeho dětství, pokrevních bratrech Old Shatterhandovi a Vinnetouovi. Příběh úředníka Památkového úřadu Středočeského kraje, kterého se snaží uplatit lobbista kvůli stavbě dálnice. Nadsázka a humor při zachování odkazu knižní předlohy budiž pozvánkou pro všechny příznivce romantiky divokého západu i dobré zábavy. Komedie na motivy románů Karla Maye a filmů Haralda Reinla.

Také letos chceme diváky pozvat na tradiční povánoční představení. A protože herci se od premiéry tzv. „vyhráli“ a také se částečně změnilo obsazení, zveme i ty, kteří už na nás ve Slané byli. Sami uvidíte, že je to úplně jiné představení. Tato veselá hra je plná humoru, akce a dobrodružství.

Jak známo, dobrých komedií není nikdy dost! Tak se přijďte pobavit, rádi vás přivítáme – od adolescentů až po pamětníky… Toto představení je opravdu pro všechny, kterým už bylo aspoň 10 let! Napětí i romantika, ale hlavně skvělá komedie! Vstupné 100 Kč, občerstvení bude zajištěno v přilehlé restauraci. Vstupenky k dostání v pokladně před představením nebo v předprodeji zde.

Přijďte si s námi užít zábavný sváteční večer!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz