Hlavní obsah
Umění a zábava

Vinnetou a jeho banda míří do Levínské Olešnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Vojta Kořínek (www.vojtakorinekfoto.cz)

Scéna z představení Vinnetou v podání DS Tyl Slaná

Náš divadelní soubor si vás opět dovoluje pozvat na další reprízu úspěšné komedie Vinnetou. Vůbec poprvé se vypravíme do Kulturního domu v Levínské Olešnici, kde vystoupíme v sobotu 20. dubna 2024 od 19 hodin.

Článek

Doufáme, že si toto podařené představení nenechají ujít nejen diváci z Levínské Olešnice, ale také diváci a příznivci z Nové Paky a blízkého okolí, kteří si nechtějí nechat ujít příležitost opravdu dobře se pobavit.

Využijte volný sobotní večer a pozvěte také své známé a přátele. Budeme rádi, když se nás rozhodnete podpořit a přijdete se podívat na příběh indiánského náčelníka a úředníka Památkového úřadu Středočeského kraje, kterého se snaží uplatit lobbista kvůli stavbě dálnice… Nadsázka a humor při zachování odkazu knižní předlohy budiž pozvánkou pro všechny příznivce romantiky divokého západu i dobré zábavy. Komedie na motivy románů Karla Maye a filmů Haralda Reinla.

Ale víc už neprozradíme! Přijďte se sami podívat a opravdu výborně se pobavit a zasmát! Představení se uskuteční v rámci 15. ročníku divadelního festivalu „S ÚSMĚVEM JDE VŠECHNO LÍP“ a my doufáme, že i do Levínské Olešnice se dorazí pobavit co nejvíce místních i přespolních diváků, jak je u našeho představení dobrým zvykem. Moc se na vás těšíme my i pořadatel, kterým je MKS Nová Paka.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz