Hlavní obsah
Umění a zábava

Vinnetou se vrací do Turnova!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Divadelní soubor Tyl Slaná, z.s.

Scéna z představení Vinnetou v podání DS Tyl Slaná

Pokud jste si mysleli, že jste viděli všechny možné verze příběhu o přátelství mezi Vinnetouem a Old Shatterhandem, připravte se na překvapení!

Článek

Divadelní soubor Tyl Slaná vás zve na reprízu divadelní komedie Vinnetou od autora Petra Kolečka, která se uskuteční ve čtvrtek 22. února v Městském divadle v Turnově.

Uvidíte, jak se statečný náčelník kmene Apačů a jeho bílý bratr vypořádávají s nepřátelskými kmeny, zlými padouchy a nečekanými zvraty. Zasmějete se jejich vtipným dialogům, dojemným scénám a originálním kostýmům. Obdivujte jejich jezdecké umění, střeleckou zručnost a přátelství. A co teprve ostatní postavy, jako je zlý Santer, mazaný Sam Hawkens a další?

Drama cti v kulisách Divokého západu. Příběh úředníka Památkového úřadu Středočeského kraje, kterého se snaží uplatit lobbista kvůli stavbě dálnice. Nadsázka a humor při zachování odkazu knižní předlohy budiž pozvánkou pro všechny příznivce romantiky divokého západu i dobré zábavy. Komedie na motivy románů Karla Maye a filmů Haralda Reinla.

Pokud máte chuť na dvě hodiny smíchu a zábavy, nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost, která potěší diváky všech věkových kategorií. Vstupenky za 250 Kč jsou k dostání v pokladně Městského divadla v Turnově nebo za 200 Kč na webu www.bit.ly/vinnetouturnov2. Pospěšte, než budou vyprodané!

Těšíme se na vás a slibujeme skvělou zábavu!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz