Hlavní obsah
Umění a zábava

Proč není Chlopčík v porotě StarDance? Zuří celá rodina

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Show Jana Krause, FTV Prima, CC BY 3.0 <https://creativecommons.org/licenses/by/3.0>, via Wikimedia Commons

Zdeněk Chlopčík byl porotcem StarDance od samého začátku v roce 2006. Letos ho už bohužel vídat nebudeme.

Tchán se naštvaně zvedl ze sedačky s tím, že na tohle se dívat rozhodně nehodlá. StarDance bez Chlopčíka prý není StarDance.

Článek

Odstartoval 13. ročník oblíbené taneční soutěže StarDance, na který jsme se velmi těšili. Letos nám ovšem chybí porotce, který byl s touto soutěží neodmyslitelně spjatý. Řeč je o Zdeňkovi Chlopčíkovi, českém tanečníkovi původem z Ostravy, který v porotě již od první série v roce 2006 sršel pro někoho možná až nemístným vtipem. Jenže, jen mezi námi, rozhodně nebyl jediný. Je právě tohle důvodem, proč jej letos nahradil tanečník a choreograf Jan Tománek? Toho jsme měli možnost v soutěži vidět několikrát v roli tanečníka, který na parketu ještě loni zářil s Ivanou Chýlkovou. Také v porotě se v předchozích ročnících párkrát objevil.

Je to rozhodnutí ČT a já se k němu nemám důvod vyjadřovat.
Zdeněk Chlopčík pro server Novinky.cz

Produkce České televize chtěla údajně změnu, a proto Chlopčíkovi už před několika měsíci sdělila, že s ním nadále nepočítá. Mnohým divákům bude ovšem chybět, stejně jako naší rodině, se kterou jsme první díl nového ročníku taneční soutěže StarDance sledovali. Můj tchán dokonce v jeden okamžik odešel z gauče s tím, že se již odmítá koukat. Bez Chlopčíka to prý není ono, nemá to šťávu a vtípky, Zdeňkovi vlastní, prostě chybí. A já nemohu jinak, než souhlasit. Chlopčíkův břitký humor byl jedinečný, často nás rozesmál, málokdy nám jeho vtípky přišly za hranou a svou přísnou kritiku uměl vždy hezky podat. Vždyť jeho neúčast v porotě je to stejné, jako by už pořadem neprovázel Eben s Kostkovou.

Na rozhodnutí České televize samozřejmě nic nezměníme, ale přijde nám to vážně jako velká škoda a špatný tah ze strany produkce. Na Zdeňka jsme si za ty roky zvykli, postupně jsme přišli na chuť jeho humoru a celkově jsme ho měli rádi. Přesto soutěži zůstáváme nadále věrní. Výběr soutěžících chválím a musím říct, že navzdory tomu, že jsme viděli teprve první díl, laťka je nasazena velmi vysoko. Myslím si, že se ještě máme na co těšit.

Anketa

Chtěli byste v porotě zpátky Zdeňka Chlopčíka?
Ano.
94,2 %
Ne.
5,8 %
Celkem hlasovalo 6758 čtenářů.

Zdroje:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz