Hlavní obsah

Co ta vaše peněženka senioři 2023!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Inflace a senioři, jako ohrožený druh v demokratické společnosti. Co na to rada pro lidská práva, při vládě ČR 2023!

Článek

Ve svém prvním příspěvku (jaro ,léto, podzim, zima) jsem uváděl fakta, která ukazují, že Česká republika potřebuje celkovou transformaci : Dnes jsem slyšel poprvé po roce 1989 o nějaké transformaci České pošty 2023 ČT + CNN !

Krom transformace tedy přesněji privatizace 1992: Vláda Klaus i Zeman nám ukázala cestu, jak se to dělat nemá! Ještě, že jsme neprivatizovali ČEZ 1992 ! Nás tedy seniory trápí inflace a s tím i drahoty všeho druhu! Proč je drahota? No přece proto!!

Asi záměr možná jistá spekulace!!

Dnes dokonce vystoupil Nekula a kulantně mluvil jak s těmi řetězci asi myslel vánočními ozdobami zatočí!

On asi ne ale jeho kamarádi ze státní správy! No tak jsem zvědav, jak ta drahota bude klesat a chleba stát 17Kč píše se rok 2020! Dnes 2023… 45Kč! Atd.!

Vím, že Česká vláda má hodně starostí a hodně problémů a hodně napjatých nervů. Tak bude dobrý, když zapojí dobrou mysl a přestane se chovat, jako by tady měla být na věky!!

Na věky není nic ani láska k jedné slečně!! Na věky je jen osud a ( B.) ten hrne Českou republiku, tam aby jsme byli další spolkovou zemí Rakouska a nebo SRN! Určitě by nám slušelo se učit znova jodlovat a křepčit, jako na jarmarku!!

Slované spojte se a EURO 7 NE!! Tragedie páry taky ne a atom taky ne! Přesto to prošlo až do průmyslové revoluce!! Dnes i pára i atom!!

Závěr:

Tak začala i V4 ukazovat cestu ke zrušení hedvábné stezky V 16! Dnes tedy na hedvábnou stesku zapomeňte a zapomeňte i na konec inflace a konec drahoty! Není možné za rok inflaci srazit k 2% a chleba z roku 2020 který stál 17 Kč ,aby stál jako chleba, který stojí 44Kč 2023.

S.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz