Hlavní obsah

Musím se smát i zároveň brečet!! Ty dva !!Mají svůj smysl.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam Zprávy / Michal Turek

Smích je lék i bolest!

Důchodová reforma a její průběh není důchodovou reformou, ale snahou České vlády omezit normální zajištění seniorů v rámci inflace a růstu cen! Ne od chudoby ale rovnou k bídě!

Článek

Je to téma staré od roku 2011, kdy vznikalo ANO tedy. Hnutí ANO 2011. V čele s. Babišem.

Mě hrozně štvalo ty příspěvky seniorů tuhle 50 tuhle 70 za celoživotní práci pro republiku. Ať už se jmenovala , jak koli! Musíme vidět i posun , co bylo za vlády SOBOTKA+MARKSOVÁ . 2013 po vládě s. Nečas atd. Aby se do vlády dostal Babiš +Sobotka!!

No dobrá, ale to opět ukázalo tu falešnou realitu České politické scény. Jak ve vládě Sobotka 2013::::2016 tak ve vládě Babiš 2016:::2020. V programovém prohlášení vlád bylo zakotveno provést důchodovou reformu! Ale skutek utekl.

My se dnes divíme té hrůzy, co se chystá na seniory s důchodovou reformou ve stylu KDU..ČSL se soudruhem Jurečkou, který reprezentuje ty křesťanský hodnoty v zájmu další chudoby seniorů a dalších seniorů, co nastupují na zasloužený odpočinek.

1+…

S.

PS

Bude hůř do doby, než si Česká společnost uvědomí, že lež má krátké nohy! 2025

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz