Hlavní obsah

Krása bez plastů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Tým ATTITUDE

Přírodní make-up od ATTITUDE.

ATTITUDE představuje novou řadu dekorativní kosmetiky bez plastů. Seznamte se s Oceanly.

Článek

Vůdce v oblasti přírodních produktů pro osobní hygienu a čistících přípravků pro domácnost, s nadšením představuje svou novou revoluční řadu make-upů Oceanly. A není to lecjaká řada! Společnost odvážně mění standardy, které jsou v kosmetickém průmyslu běžné. V čem je tak převratná? Veškeré produkty řady ATTITUDE Oceanly jsou uchovávané v kartonových obalech bez kousku plastu a jsou vyrobené z ingrediencí přírodního původu s certifikacemi EWG a PETA. Jsou tedy veganské a netestované na zvířatech. Zdravá krása bez krutosti? To zní víc než dobře!

V ATTITUDE se všem snažíme ukázat, že krásu lze podpořit i čistými produkty bez škodlivých látek. Takovými, které výborně fungují a díky ekologickým kartonovým obalům nezatěžují planetu plastovým odpadem. Jsme hrdí na to, že jsme v popředí této nové cesty za krásou, a že můžeme světu představit naši pokrokovou řadu 100% bezplastové dekorativní a pleťové kosmetiky, která navíc není testovaná na zvířatech,“ řekl Jean-François Bernier, CEO.

Jednoduchý a zábavný rituál, který vám zajistí zářivý look

Řada dekorativní kosmetiky ATTITUDE Oceanly obsahuje víceúčelové tyčinky, které přirozeně splynou se všemi typy pleti. Nanášejí se snadno pouhým tahem a následným rozetřením prsty či houbičkou. Přizpůsobte si svůj každodenní make-up dle svého, tyčinky jsou multifunkční a mohou posloužit pro řadu různých úkonů. Jsou navržené tak, aby vytvořily zářivý vzhled a tvář jako „bez make-upu“.

Řada obsahuje 5 odstínů podkladové báze a korektoru, 2 odstíny bronzeru, 5 odstínů tvářenky, 3 lesky na rty a 2 rozjasňovače.

Do přírodní řady make-upů Oceanly jsem se doslova zamiloval a ze zkušenosti si je nemůžu vynachválit. Produkty vytvářejí zářivý vzhled a zároveň umožňují pokožce dýchat. Make-up je lehký a snadno se aplikuje, dokonce i pro ty méně zkušené. Zvýrazňuje přirozenou lidskou krásu, aniž by ji maskoval. Kromě toho, že je díky svému formátu praktický, je taky bez plastů, veganský a netestovaný na zvířatech. Takže, co víc si přát.“ Charlie Manning, profesionální vizážista

Make-up
Přirozeně zářivá pleť
99,9 % přírodní složení
Lehce krycí podkladová tyčinka, která vám dodá nejen bezchybný a přirozený vzhled, ale také pleť vyživí.

Oční korektor
Rozjasní a osvěží oční okolí
99,9 % přírodní složení
Lehce krycí korekční tyčinka s pečující složkou, která viditelně rozjasňuje a osvěžuje oblast pod očima.

Tvářenka
Růž dodávající svěžest
99,6 % přírodní složení
Krémová tvářenka, která dodá tvářím přirozeně svěží odstín a pleť celkově zjemní. Lehce odráží světlo a rozjasní obličej.

Lesk na rty
Zářivé rty
99,9 % přírodní složení
Lesk na rty s texturou balzámu, který nelepí a dodá rtům šťavnatou svěžest a lesk.

Tónovací olej
Rozjasněná pokožka
99,9 % přírodní složení
Lehce tónovaný tuhý olej s aktivními pečujícími složkami, který pleť rozzáří a sjednotí. Výsledkem je hebká a sjednocená pokožka jako bez make-upu.

Bronzer
Polibek slunce
99,7 % přírodní složení
Rozjasňující brozner v tyčince, který dodá obličej přirozenou zář a lehké opálení na líčku. Hladká a snadno mísitelná konzistence.

Rozjasňovač
Svěží a jasná tvář
94,5 % přírodní složení
Lehký rozjasňovač se složením balzámu, který viditelně rozzáří vaši pleť a dodá jí okamžitý lesk a svěžest, která vydrží.

Složky přírodního původu s výhodami péče o pleť
Receptura make-upu Oceanly využívá aktivní pečující složky jako je fytoglykogen a kolagen, které vyživují pokožku a vyvářejí zářivou pleť. Společnost ATTITUDE je hrdá na to, že používá vědecky ověřené ingredience přírodního původu, které jsou 100% veganské a netestované na zvířatech. Řada Oceanly je také certifikovaná EWG, což potvrzuje nulový obsah škodlivých a problematických složek.

ATTITUDE se zavázala nikdy nepoužívat oxid titaničitý (TiO2), který se běžně vyskytuje v kosmetickém průmyslu. Stejně tak vynechává karmín - červený pigment pocházející z hmyzu. Všechny produkty Oceanly pocházejí z etických zdrojů se zaměřením na podporu zdraví a pohody jak spotřebitelů, tak planety.

Inovativní ekologické obaly bez plastů

Globální kosmetický průmysl ročně vyprodukuje ohromujících 120 miliard jednotek plastového obalového odpadu. ATTITUDE se řadou Oceanly snaží omezit plasty na jedno použití, a proto jsou obaly produktů této řady vyrobené z biologicky odbouratelného kartonu s certifikací FSC (to znamená, že pocházejí z odpovědně obhospodařovaných lesů.) Navíc používají inkoust na bázi sóji a rostlinnou fólii. Toto řešení obalů bez plastů ukazuje způsob, jak může kosmetický průmysl podporovat udržitelnost.

Foto: Tým ATTITUDE

Ekologické balení bez plastů ATTITUDE

O ATTITUDE

ATTITUDE je vědecky založená společnost, která si klade za cíl provést převrat v kosmetickém průmyslu s pomocí čistých produktů s ověřeným výkonem v ekologicky inovativních obalech, které snižují množství plastů. Produkty nesou certifikaci EWG a jsou formulovány s pokročilými, přirozeně získanými složkami, které poskytnou to nejlepší pro vás, a to s velkým ohledem na planetu. Společnost ATTITUDE je také hrdým držitelem certifikace PETA, protože miluje zvířata a sází stromy, aby snížila svou uhlíkovou stopu a pomohla zachovat ekosystémy planety. ATTITUDE má vlastní laboratoř a nejmodernější zařízení o rozloze 120 000 čtverečních stop, což jí dává prostor pro posílení jedinečné schopnosti vymýšlet a vyvíjet nové, vysoce kvalitní produkty. Produkty ATTITUDE se prodávají a distribuují ve více než 60 zemích.
V České republice kromě našeho oficiálního webu www.attitudeliving.cz se můžete se značkou ATTITUDE setkat v mnohých velkých e-shopech a DM drogerii.

Certifikace EWG

Pleťová i dekorativní kosmetika Oceanly společnosti ATTITUDE s hrdostí nese pečeť certifikace EWG od organizace Environmental Working Group, která představuje zlatý standard v oblasti veřejného zdraví a wellness. EWG provádí špičkový výzkum, který pomáhá spotřebitelům činit informovanější rozhodnutí o kosmetických produktech, které kupují. Online vzdělávací zdroj EWG, databáze Skin-Deep Cosmetics, uvádí ingredience tisíců produktů osobní péče a zahrnuje všechna potenciální rizika nebo nepříznivé účinky.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám