Hlavní obsah
Umění a zábava

Mé Moáry, o životě hrdinného a všeobecně skvělého kocoura

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Gimouš Veliký

Gimouš Veliký

Paměti kocoura Gimouše Velikého určené pro milovníky koček. Gimouš myslí svoje paměti smrtelně vážně, ale vyšla mu z toho spíš komedie. Kapitoly budou zveřejňované v týdenním cyklu. Za reakce budeme rádi!

Článek

Mé Moáry - Předmluva

Chystám se vám vyprávět o mně. O mým životě statečnýho a všestranně nadanýho kocoura. Polokočky takovýmu povídání říkají divným slovem Moáry. Takže vám předkládám Mé Moáry.

Moc rád bych vás uvedl do naprostý pohody a řekl vám, že to bude veselý čtení. Ale nebudu vám lhát. Budete číst o mým životě plným nebezpečí a nástrah. Některý kapitoly jsou celkem zábavný, ale je jich Mini Mum.

Život není jen fajnový spaní na hlavě polokocoura Káji, omazánkový máslo nebo paštika v misce.

Život je i o strašnostech jako motýli, AuTo, modelky, sežraná paštika, omyly polokoček a podobný hrozný věci.

Snažil jsem se v mých Moárech pravdivě popsat můj život s rodinou polokoček, která má tu čest mně sloužit, a o mým soužití s přidělenou kočkou Miou, Hudebníkem, dalšíma kočkama, polokočkama a dokonce i se psy.

Připravte se na nelehký čtení, některý kapitoly jsou k pláči, jiný děsivý. Budete mockrát udivený mojí neuvěřitelnou statečností a chytrostí!

Radím vám, čtěte mé Moáry po kouskách, jinak by se vám rozrušením mohly začít klepat packy.

Váš Gimouš Veliký

Foto: Gimouš Veliký

Gimouš Veliký

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz